發新話題

我個仔嘅玩具..

我個仔嘅玩具..

每次見我玩親都走過來....

就貨blow到砰砰聲都唔驚...仲係咁笑......

引用:
原帖由 於 25-5-2009 01:44 發表
queen爺可以起你個仔架裝甲學行車度加返支炮喎 ~
install a M134??????????

引用:
原帖由 Royal_9413 於 25-5-2009 01:54 發表
佢好認真研究緊
Yes.....very 認真......

引用:
原帖由 adrianyahk 於 25-5-2009 02:38 發表
其實呢張相仔仔想拆pin....
拆pin

引用:
原帖由 側衛 於 25-5-2009 12:16 發表

隻匣上面
G & X WA mag......

咁睇黎....都係比返SA80佢玩先.............

引用:
原帖由 B20_hk 於 25-5-2009 23:43 發表

你將來的好嘢...咪俾佢

大仔六支 : L85A1,L85A2,L119a1,AW338,L1A1, GPMG + WWII to 50s
二仔二支 : L2A2, Browning HP + 60s-90s stuff
三仔二支 : L7a2,Sten MK II + 90s - now stuff ...
等我搵個4奶奶先咁分啦...........

p.s.  D cover....正!!!!!

引用:
原帖由 亞爾多 於 25-5-2009 23:49 發表

咁唔公平架
一於生夠5個仔每人兩枝
5個仔......每人邊只兩枝....

大仔分Rifle
2仔分SMG/Carbin
3仔分MG/Sniper Rifle
4仔分hand gun + short gun..........

都要生四個喎.....

而呢位小B.....對二戰軍品都有一定嘅興趣
國為小B在把玩英軍"返啄"椂棍..........

引用:
原帖由 張y 於 26-5-2009 09:50 發表

同意呀
Because is my baby ma..

引用:
原帖由 B20_hk 於 26-5-2009 22:08 發表
better...........
More look like real cover!!

發新話題