50 1234
發新話題

CGF Gun & Girl 影會..Round 1

引用:
原帖由 亞龍 於 11-7-2009 14:37 發表
如影室內,又有時間試衫及換衫的話,我可帶呢3件衫出黎
以有齊頸飾、手臂環、髮圈等但袜子及高跟鞋要女女自己帶

...
good..good......good...................................................

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 11-7-2009 23:19 發表
唔係在game 場影,又無槍,我明日唔會o黎
槍會有, 因為個人來講...好like lolita或少女+槍.....
好喜歡呢種咁大嘅反差同違和感...

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 12-7-2009 00:32 發表

cafe影的就唔係影gun + girl

諗兩諗都係覺得個題乜都唔中,所以唔去
我又覺得.....ok喎.....

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 12-7-2009 01:58 發表

個題係槍同女,如果唔配合有個殺氣的場地,影出o黎的野根據就各不相干的事

在club影場+女無問題,問題係又要搭槍,如果三樣野都唔配合的,睇相的人根本唔會將焦點落o係你的構想,而係落左o個個女度,作為身如導演的攝影 ...
但係....我有陣時就係like呢一種....唔配合嘅感覺..........

一種唔應該喺呢種地方出現一個唔應該出現嘅人做D唔應該做嘅嘢........咁會更有戲劇感同突出....

好似...我成日諗....喺舊機場嘅廢墟, 有個全身公主服/Lolita嘅可愛少女, 會着MG42在作戰的場面...............我覺得是你有趣的.....

可能看漫畫太多了...........

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 12-7-2009 02:17 發表

上面大家諗的野唔同

下面就唔關事,我唔buy Lolita+槍,我影的主要都係bikini + 槍,我想試好似日本槍書o個d多,可以的我情願個model 著的軍味重d,呢d 係hk 攝影o個批上缺乏的野
model 著的軍味重d......我....有影呀............................................

50 1234
發新話題