發新話題

睇下MARUI 幾時執

有selector就話有新意o者
full auto only就無意思了
要整full auto有幾難, 難在可以選semi姐
但不得不讚佢既氣化, topgas都可以玩到咁

同埋如果呢支野支外內管可以去到comp頭就好過marui
marui太無誠意了
warrior同埋呢支個comp頭都係得個樣, 又唔對長少少內外管, 曬左個comp頭

引用:
原帖由 Kennis 於 10-5-2012 18:35 發表
但係其實支野係GAME有冇連射~~
支野係game: 無
支野係marui: 都無

初頭都幾想買黎玩, 只不過又係fixed hopup+無誠意comp頭
慳返千八

引用:
原帖由 於 10-5-2012 20:24 發表
外管去到COMP? 咁個COMP 有乜用?
有d空位就唔好咁cheap嘛
Comp頭我就覺得要黎偷位比內管同外管(係呢個case, 因為comp頭同外管非一體化)
支野都收到成千八蚊港紙
伸長少少內外管好過啦

引用:
原帖由 gtoray 於 10-5-2012 20:42 發表
佢外管去到comp盡頭重九唔搭八.....
順便問下先
Hicapa d comp頭係咪另一會事?
因為果種comp頭好似同silencer一樣,偷位黎包住內管

貴有貴玩平有平玩
平既玩壞左再買

講開M92同馬老二
咁耐都淨係得fixed hopup真係唔多掂
m92有樣睇,幾靚仔, 可惜hopup係fixed

引用:
原帖由 joeyjordisonhin 於 10-5-2012 22:43 發表

Icon post

如果醫何B冇錯
好似KJ,KSC,WA,WE都係可調hopup
唯獨馬老二係fixed
唔知係別樹一格定叫落後
當然都有佢好處, 用0.2就費事煩, 但想用重彈就唔得了
---------------------------------------------------------------
另外就係, 岩岩開始玩時平平地600樓下都買到支全金屬GBB, Elite IA marking(無牌子/雜乜)
所以真係平有平玩

引用:
原帖由 Kennis 於 11-5-2012 10:05 發表
最主要希望MARKING正確~~~支野打唔打得都係其次
Marking正確, 唔打得, 買奄槍就滿足到了

錦個comp頭除左型d同重d之外咪無用乎
但hicapa又會用comp頭偷位比內管架喎

引用:
原帖由 wonglk 於 11-5-2012 12:26 發表

管長又要玩手槍。
7吋hicapa唔係好長o者

引用:
原帖由 wonglk 於 11-5-2012 13:14 發表

一直個POST講緊M9,無啦啦飛左去HICAPA

失敬
你話管長唔好玩手槍,我咪搵個玩加長管既例子比你

引用:
原帖由 Kennis 於 11-5-2012 16:20 發表

如何買到一把BIO BARRY版的奄槍,請告知~~~
盲神曰: CSO選單買到反殭屍彈
今吾曰: Kendo Gun Shop @Raccoon city有

發新話題