44 123
發新話題

注意!!!!!出現大老千 UPDATE on p.19 #280

樓主無名氏,新注冊
單野聽完就算
未有人背書/提出實證前, 只當飯後故仔聽

引用:
原帖由 anti_uncle 於 30-5-2012 22:57 發表

師兄我地咁做只想多d人留意有哩個人,要提防老千
呢點我都同意
防人之心不可無

補返個強帖留名

唔知等唔等到主角上水講解

呢排無左盲神,語膠又潛埋, 只好追呢post

Ctrl + 推滑鼠個轆都得

所以話wargame野都係係度講好
U台咁多小學雞

引用:
原帖由 anti_uncle 於 31-5-2012 03:04 發表

佢一定未估到,因為今次我打上黎係邊個人佢吾會知,我地班人入面最少有10個人會上網講野,佢只係識得大人地同埋講d無事實的說話
咁多位師兄我之後會用真身一一pm咁多位,我地要佢估我地吾到
真身=CGF AC?

引用:
原帖由 gtoray 於 31-5-2012 04:02 發表

你想人地比真名同身份證號碼你?
我唔知佢真身用咩台
可以是友台,你想等等呢...

新AC們, 真係食花生就靜D吧
插太多咀又唔係有料爆陣間令人以為你係疑犯朋友上黎放煙霧彈擾亂視線

其實原汁原味scan上黎
淨係PS走D粗口就OK吧

引用:
原帖由 anti_uncle 於 31-5-2012 21:44 發表

師兄我地吾會玩野,真係吾好意思先,要整理手上全部證據真係要一d時間
我地吾想令人誤會,做得好d
吾好意思師兄
食完飯返黎重未有野睇
寫得落紙,點都有d野影上黎
話之一堆散收收都好, 無圖無相無真相
你反正玩到咁大, 影返少少實質證據好喎兄弟

好彩琴日無特登唔訓追post
老實講句你果兩張所謂三千字"證據"同一篇高中記敘文差唔多
有d質疑係唔係你同兩個鐘寫出黎
張紙係學校作文紙黎添
ps: www.postimage.org 最大可以放5mb相

引用:
原帖由 horenhim 於 1-6-2012 08:18 發表
重係吹水階段?
D花生都林左喇
梗係吹緊水啦...
未有新證供之前法庭都要休庭/退庭
樓主唔知寫好未呢

睇返件事,有少少評價
引用:
事例四
Uncle利用我朋友名義係一間槍店到取貨,但係我朋友係完全吾知情, 後來當我朋友去該槍店買野的時候那店主老闆叫我朋友找數,係哩個時候先知道完來uncle利用他名義拎野結果我朋友又死好心地幫佢找數, 因為我朋友同哩個槍店好好交情, 為左唔想老闆難做打後都交代老闆任何人拎野之前打個電話確認先, 而同類案件估計有多間旺畝槍店曾受害
好話唔好聽, 做生意無腦架?
電視都教人唔好立亂信人, 求其同個老細講"我係乜乜乜個frd,我要呢d貨,錢就搵乜乜乜收啦"
個老細又信喎
所謂人情還人情,數目要分明, 老細唔打個電話比乜乜乜朋友confirm就比貨U先生
都唔知讚佢信人定係話佢低能

44 123
發新話題