發新話題

友網又.........河蟹

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 15-12-2012 01:51 發表

我自問無得罪過佢地吖,我有去笠芝士,e何b買野wor.我人前人後讚豬&鏢wor
呢句正

最愛CGF啦梗係
係CGF度偉論完潛返三兩日又係一條好漢, 如果我係友台一定比人BAM左九世永不世生無得返生

向英雄致敬

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 27-12-2012 02:12 發表

凹乎兄都係有火之人,不過手法理性

點解你吾寸下人就算,虛擬世界口水仗無嬴家ga,攻心為上,認真o個個就輸

管理層未必咁快見到,你快D編輯左D粗口la

威完要收
以隔離台既效率, 要釘應該一早釘左

引用:
原帖由 gtoray 於 27-12-2012 21:55 發表
呢度唔開貼圖區係因為考慮到極佔資源
要login先睇到圖亦係為左減低data transfer同誘使遊客註冊

其實cgf依家係游走響現有server限制既邊沿
所以要有一定程度既節流措施
用photobucket之類既上載空間啦, 或者開個假FB UP完相可以直接用
複製內容到剪貼板
代碼:
連出黎
甚至有D壇有ADD-ON可以UPLOAD上網站後順便同你打埋條LINK出黎, 例如postimage.org

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 27-12-2012 23:42 發表
what is 農場?

侮辱不死人個post命題太ABS....仲要講咁耐
專養小學雞既雞場

引用:
原帖由 Vindicator 於 28-12-2012 00:52 發表

你方法唔係唔得,不過......
1)容量有限
2)不可靠,photobucket果邊一有事立即無相睇....
因為我係某壇用開postimage
容量不限, 可以8MP都完整出到
缺點係upload可能比較慢
Photobucket就多外國人用, 我自己未試過所以唔知

最後手段咪開個空FB放上album, 由於係直接copy張圖既link所以不受friend list限制, 缺點係低清(同呢度一樣, 但FB一張不過100KB)
當然,針無兩頭利

發新話題