發新話題

[認真] 1989年 李卓仁 ?

眼見中央行事手法,我不敢相信這篇膳稿

引用:
原帖由 MR_KFC 於 15-6-2012 01:24 發表

滿清政府是天道打 當然算不上什麼,在內地有好多人否認他是國父
當然.
孫中山係國民黨人
土共點會認, 土共人民更加無機會認

引用:
原帖由 MR_KFC 於 18-6-2012 23:02 發表

邊個敢講中共岩哂???咩呢個世界有十全十美既咩?????

民間只有少少反對聲
閣下錯哂喇...當初社民連都好多港人支持架...而家呢???
我想講個事實比你聽,事實上係愈來愈多人對你啅人作出質疑
唔係"岩曬"姐係師兄指有野岩啦!
請指出共慘黨邊忽好

回覆 105# 的帖子

死人無數拗
有人講無佢講

肯德基先生
睇黎你好愛國wow

引用:
咁點解美國會問中國借咁多錢??

咁香港班民主烈士日反夜反點解仲咁多日本人西方人黎香港置業定居?

港人可自由北上尋歡,難道"優才"我們就不歡迎?
(P.S 對事唔對人,我都絕對反對太多內地大肚婆來港產子)

大陸點唔平等??我比較會相信愛黨愛國既中國人比例一定遠比你地,不然中共就真係倒下來啦
咁點解美國會問中國借咁多錢?
有水魚係人都想食, 美佬不嬲印銀紙還錢,想印幾多都得

咁香港班民主烈士日反夜反點解仲咁多日本人西方人黎香港置業定居?
錦點解全港日反後反都重咁多蝗蟲黎定居?

港人可自由北上尋歡,難道"優才"我們就不歡迎?
兩樣野完全無關

我比較會相信愛黨愛國既中國人比例一定遠比你地
梗係啦, 大陸人權咁好, 點會唔愛黨

大陸點唔平等
某中共成員曾於電視上表示: 中國的人權是最好的 ;梗係平等啦, 有錢同做官既權力一樣咁高

世界上有一武器比核彈更大威力-----就是"民主",一旦被擊中國土定會4分5裂
^姐係同你上面講既野有衝突啦

引用:
原帖由 MR_KFC 於 16-6-2012 22:41 發表

结尾明显有个女声说:“有完没完啊”,要是开枪杀人了,应该是尖­叫吧

我係YOUTUBE COMEMNTS 抄出黎,請反中反共人士反駁... ...
用返簡體有$.5

土共借錢比老美你係度笑哈哈
老美搵你笨實炸

有無師兄解釋下支聯會單野來龍去脈

引用:
原帖由 B20_hk 於 21-6-2012 10:09 發表

只係一小撮人亂吹,又唔見有人上報,上街

唉...選舉年,多5毛
佢個五毛款一早擺左黎
我想乘機了解下中史姐

引用:
原帖由 MR_KFC 於 21-6-2012 22:04 發表

枉你仲笑得出
Le吹牙
我笑你阿爺比人玩笨實刀吾知

引用:
原帖由 gtoray 於 22-6-2012 03:36 發表
你hi大左?!

[認真]
中國買美債擺明蝕章
美佬一個QE就印銀紙,買完自己D債就有現錢還比人
同埋美國經濟咁差,中國重要買佢D債
雖然,可以視為"救助"老美,保住一個大買家
但係老美依家都危危乎,之前一個次按搞到全球呢錦hea
所以我唔明點解重要買債,政治遊戲?
定係阻止人仔升值既方法?
人仔自己本身限制流通,完全受國家控制,本應相安無事,因為不受外圍影響
可惜近十幾年一路引入外國資本

美金以前最大優勢就係信用
因為老美之前係焦急大國, 銀紙價值有保證, 一句: 呢張美金係值咁多錢, 我話既. 就搞掂
依家美國一路差, 美金亦開始無乜信用
好似d阿拉伯佬錦: 老美用廢紙換石油

以上純粹個人睇法

事實連高幹都唔信共慘黨
一單海伍德就現曬形
權力批鬥重堅過溏心風暴

發新話題