發新話題

注意!!!!!出現大老千 UPDATE on p.19 #280

判決: 0分重作

樓主, 搞咁大壇野最後千其唔好一句都係無事就閃左去
大把師兄等住追落去架

引用:
原帖由 queen 於 1-6-2012 11:51 發表

又唔好咁講,如果呀樓主講嘅係真嘅,寫呢篇文嘅係啲唔太識用電腦唔多上網嘅老人家.....所以呢位仁兄可能真係學歷唔高嘅人,咁人哋唔係咁識寫嘢都情有可原吖 ...
學校作文紙黎喎
錦當然可以係
1. 樓主拎兩張比"事主"寫
2. "事主"自己屋企有小朋友

不過我係唔明, 事主寫完點樣比正本樓主?
又唔係fax, 洗唔洗咁樣特登寫完親身比樓主 lol
定係寫完寄? 錦信封呢

引用:
原帖由 anti_uncle 於 31-5-2012 11:38 發表

我會用返CGF真身同你地講更多真相
說好的真AC呢
你唔敢公開講OK
一人一個PM驗一驗正身

當你一張寫廿行
一行廿隻字
有兩張
點睇都係800字

重有兩千二食左落肚

樓主唔好再拖字訣住
影埋其他"正本"上黎塞一塞CGF兄弟們既好奇心好嗎?

係喎....入數紙有真名,有AC no.

引用:
原帖由 tango1997 於 1-6-2012 20:47 發表
神到.........禾去拜神先(仙)
邊試有

引用:
原帖由 tango1997 於 1-6-2012 23:46 發表

岩岩見到了...
唔睇名真係睇唔出,太耐無追神post了

引用:
原帖由 LKL2486 於 1-6-2012 23:53 發表
呢個人真係麻鬼煩,一d證據都冇純粹狗up
新AC唔好咁講, 食花生請安靜

引用:
原帖由 Victorhei 於 1-6-2012 23:55 發表
比d時間人地la 人地都有自己既空間嫁ma 而且佢都話依幾日upload上黎
[認真]唔好再拎小學生作文出黎
有入數紙,案件no.嘛,請upload,謝
(請將一部份個人資料打格)

[題外話](因某AC寫來自TW)
台灣, 係無"吃花生"這terms
我打咁耐WoW都只係得"賣雞排,珍奶,甜不辣"之類

明明樓主自己拍心口話會用真AC
說好的CGF真AC到依家都無PM過
唔敢PM我, 可以PM各大版主, 再由佢地為你背書作證明

引用:
原帖由 tango1997 於 2-6-2012 00:23 發表

妖。。。。你玩少陣會疴唔倒尿咩

我證實樓主有用真身PM過我一次,人地唔PM你我好理解
之前唔講出黎邊有人知
依家你出黎擔保就OK啦

襯未有野睇之前做住本post cdrom
追住神post先

[非評論本POST]
睇理想,我以為入左小學雞罵戰post.......
新AC們互片

發新話題