發新話題

有無人Tablet升左4.0呢

引用:
原帖由 navyjaa 於 2-8-2012 02:41 發表

算吧啦 ~
你到去左 4.0
一係你 Root 機囉 !!

btw ~ 我部 Tab 7" plus 到仲未 Root 機
唔root住啦, 最近先去完保養,有咩冬瓜豆腐揹唔起
downgrade就梗係想, 不過上網搵下料子先

拎完部S2黎對比, 原來TABLET 4.0係無通話設定

引用:
原帖由 navyjaa 於 2-8-2012 02:43 發表

我自己用 3.2 果時
到幾容易 "輕" 機 , 可能難散熱關係 !!
而且有時好 Lag 機
目前我呢個4.0都係兩面刃, 有好有唔好, 不過3.2少功能得黎無壞處咁解

唔緊要! 岩岩八到原來通話設定係比人收埋左,但重係個kernel度!
用 QCustomShortcut!

重有自動拒絕清單

香討都出現有好有唔好現象
d人就話流暢左同中文打字lag左
我應該可以放心換返aurora wallpaper了
希望三叔出補丁啦!

Last post of the night
快就真係快左好多, 入market dl apps再無lag
不過收埋左好多function同中文keyboard lag機!

引用:
原帖由 HunterX 於 2-8-2012 03:33 發表
Transformer Prime 原生4.0
3.2才是王道 媽咪呀我要返3.2呀

引用:
原帖由 061084 於 2-8-2012 15:00 發表
唔好心急升4.0住,未搞掂D BUG!
中很左伏啦

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 2-8-2012 22:55 發表
我部tab上左4.1
4.0.4是伏
我唔要求ICS,JB了, 比返BEE我算啦!

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 2-8-2012 23:34 發表

賣左佢轉機lor
再忍唔掂,血拼客服
7.7硬件OK, 係三叔軟件衰姐!
過左保養root機刷返3.2/刷外國4.0rom算!

開topic開得唔好, 應該問有無人tab上左4.0 因為係中大伏

引用:
原帖由 CrazyBoy 於 3-8-2012 10:37 發表
其實點解唔Root左佢刷4.1呢

4.1順過4.0好多喎
一來未過保養唔想曬左,二來搵唔到rom

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 3-8-2012 15:38 發表

OFF TOPIC
我真係好想講, 以前D人又話ANDROID多野玩過IPHONE, 點知到頭來ROOT機又話無保養...IPHONE起碼到現時為上JB都有保養

雖然唔係好關事, 但係我真係想講S3應該係一部好機, 只限ROOT後

但因為保養關 ...
JB=/=自行改裝

Odin刷機洗唔洗root?
會唔會比人check到?
謝!

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 5-8-2012 03:23 發表

全球保養,我呢部水機齊頭2k,如果江湖傳聞係真,香港行係23xx的,咁點解要等行?尤其係香港行機升下一個版本等到你傻
版本事少 方便穩定事大
我依家寧願要蜜蜂

乜十點一兩千有交易?!

發新話題