發新話題

[VFC] V記新槍AK74m/SIG p365試打和拆解

引用:
原帖由 Tom561 於 23-9-2024 09:11 發表
其實v記呢個價位長槍如果係自己做都係cnc鋼bolt
參考fal同scw9,只有cybergun果批版權ar先係合金bolt
btw  vfc果把ppk/s已在德國上市了,應該都為p365打好左基礎
M16a2 都37xx 仲比緊zinc bolt,鋁管

V記d版權槍有時係外國賣先好多 mk25都係咁

睇落ppk/s都有d似makarov pm
希望vfc會出埋

Ksc果枝好似好麻麻

引用:
原帖由 48191 於 26-9-2024 20:16 發表
Makarov就係抄PPK/S。
原來係咁怪唔知拆槍果下咁似

引用:
原帖由 ~~方~~ 於 27-9-2024 20:52 發表

唔出奇, vfc 鋼料本身唔多硬

好似 crusader m4 條鋼bolt咁, 俾成千但個bolt stop 位蝕得仲快過原裝bolt 種果粒鋼
真係
我寧願佢種返同埋粒野落去

引用:
原帖由 Andylee2023 於 29-9-2024 16:20 發表

又有新災情喇!較全行程會覆進不全!台灣d大大仲要自己改長覆進簧解決!

其實小弟本身是極想買/極期待。

因為同豬hk差不多價錢,又係akm,又全鋼、原裝又可以改行程、又新設計輕匣,本來覺得誠意滿滿…… ...
個問題係回膛彈弓太弱?

引用:
原帖由 Andylee2023 於 30-9-2024 15:50 發表

無係手,唔敢講!係youtube打v記ak就直接搵到幾條首發報告,我係個邊睇到!(唔知可唔可以放line我就唔直接放)

另外台灣ppt都有人講!
算係易搞既
我依家要求低到 唔係design上炒車 我diy搞到既都接受
Ghk v3真係搞不好 呢樣歪果樣歪
我枝akm v2都等緊vfc出akm就搬d 真品傢俬過去

發新話題