發新話題

想問吓有冇師兄砌過支M16A2 Carbine

引用:
原帖由 嘉誠 於 11-5-2009 13:16 發表

~hahahaha.....如果你就咁一支XM177都可以毒到下我~!!
但師兄你加咗個eotech上去, 對我黎講就完全失去毒性~!!
呵呵.....你毒我唔到架~!!我意志好堅定架~!!
姐係咁?

附件

11-5-2009 20:55

引用:
原帖由 yeungm 於 11-5-2009 20:57 發表
even tho your m16shorty /ar-15 is nice, but i like your dog more
叫佢走開又唔理我, 索性放係佢上面影

引用:
原帖由 嘉誠 於 11-5-2009 23:09 發表

~支XM177..... 嘿~!!我意志好堅定架~!!仲頂得住

PS:你隻狗狗好得意~!!佢叫咩名呀?
佢叫樂樂, 係隻狗仔, 純種細牧(但係超大隻...)

引用:
原帖由 hkpdswat 於 12-5-2009 18:10 發表
呢枝都正..
Post自生果日報
A2身果個手抽位係有佢ge魅力~

引用:
原帖由 Zielfernrohr 於 12-5-2009 21:25 發表

Marui???
正是~ 之前放幾次都放唔出(都成4,5,6年前), E+都係留番自己玩~

引用:
原帖由 ysk 於 13-5-2009 20:33 發表
唔知邊度睇過
m4 carbine =單發, 3連發 無auto
m4a1 carbine = 單發 ,連發

而家亂晒龍
E+變曬user friendly

引用:
原帖由 gainax 於 17-5-2009 09:41 發表
GP成槍最底玩,用吉打件砌最靚
換個真品栗米筒啦, 同條玩具骨差不多價錢, 但係靚好多ga

而且M4A1唔適合太黑, I mean 小小灰就會勁靚

靚靚栗米筒~

附件

17-5-2009 19:53

發新話題