17 12
發新話題

G&P vs INOKATSU

引用:
原帖由 Louis@銃之達人 於 23-5-2009 21:34 發表

大老呀!!係買槍之前梗係要做定功課咖啦...唔通買錯咗先黎後悔咩?仲有我而家仲搞緊我支VFC SR16,買gbb係我下一個目標啫,我得13歲,買槍唔使錢呀??買一枝三千幾至四千蚊既槍,起碼最少都要儲一至兩 ...
你係做功課ge就同我睇曬果108頁ge WA post + 34頁WA Parts + 60頁WE post 啦小朋友

都仲未同你計另外其他港台論壇的GBB M4 post

我唔信你睇完仲有野問

仲有題下你如果問邊隻1911『好』的話, 唔係係M4 post道問ga~

有冇錢同做唔做"功課"係兩件事

不過我好有興趣如果換左條bolt同飛機之後會點.

引用:
原帖由 ayaka 於 25-5-2009 01:40 發表

咁掂la....就咁砌la你
既然你咁執著去買super ver.

ps. 你有無睇晒個109頁?
係109頁 WA post + 34頁WA Parts 連同各大論壇的WA M4 post, 不過好老實, only睇CGF的已經夠.

不過呢隻兒童做的功課咪就係"就咁上來問囉"

不知所謂, 又冇禮貌, 講有錢大把人有錢過你, 面就人地比, 假就自己掉. 小朋友唔該比番D禮貌來.

想當年我想買WA M4果時, 個post仲係得58左右, WA Parts果個好似仲未有. 除左CGF之外, 任何有WA Posts的地方都唔放過.

呢D就叫做功課

回復 61# 的帖子

我見到支xm8

引用:
原帖由 alien 於 25-5-2009 22:27 發表

唔鍾意把xm8比我
唔好同我爭

引用:
原帖由 deathmaster 於 26-5-2009 03:15 發表

You're so rich, can get 三千幾至四千蚊 in months.
呀媽~ 我想買槍唔夠錢呀~ 你買比我當生日禮物呀~ 鳴鳴鳴~

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 26-5-2009 11:19 發表

話時話, 一支爛鬼xm8你地點解有興趣??
因為靚囉

引用:
原帖由 紗夢 於 26-5-2009 13:58 發表

你學識咩叫禮貌先再問人啦
再唔係比錢我買個答案都可以

引用:
原帖由 ayaka 於 27-5-2009 09:30 發表

無錯....砌砌下就過10k ga la
買WA好難唔過10K

引用:
原帖由 ayaka 於 27-5-2009 09:50 發表

所以都係gp做base好d.....
自己砌最好

引用:
原帖由 lahc 於 30-5-2009 15:12 發表

你同意乜x野姐
你鐘意邊支咪邊支囉
講噤耐,你決定買邊支未呀
我好早都已經話左GBB小朋友化ga啦...

引用:
原帖由 lololo 於 31-5-2009 00:25 發表

http://www.army.mil/contactform/
自己問美軍吧
記住用英文打

引用:
原帖由 jpg 於 1-6-2009 15:06 發表
Thanks for the info. 唔知各位師兄對ino 呢支冇hopup 既ggb 既射程或者準確度有冇多d 資料呢? 不過亦係其他地方聽過ino 要用co2先能夠表現出佢最優秀既一面啦, 唔知係咪真既呢? 因為ino 好似係全鋼bolt 冇偷輕, 而且 ...
打co2你用什麼夾啊?

引用:
原帖由 Louis@銃之達人 於 10-6-2009 15:41 發表
個bolt抄WA,但係又抄得樣衰
小心要負上法律責任

DD Lite玩具骨執法:
其實就唔洗執條骨, 要執就執外管
上WA   中AEG  下豬禁

咁就執左個gap了.

之後到高低級就執呢個

17 12
發新話題