發新話題

未打過Game想問一下~

引用:
原帖由 donaldx666 於 16-5-2009 23:30 發表
哦....咁我試下就住玩啦^^thx 師兄
我fd叫我一齊玩街場....佢話冇限火力wo= =
佢話唔限火力....玩狙都唔會蝕底.....
就算大大力比人打....都係一槍死....痛都係痛一槍wo....
新手係唔係唔應該打街場?? ...
你咪傻, 正常來講, 人地full你, 你中槍, 你思考, 你叫死, 佢聲到, 佢思考, 佢收雞, 出左槍管D彈繼續黎.
你輕輕計下你中左幾多槍? 仲要無限火, 對面正常射頻你都起碼食3,4粒. 比支快頻你嘆, 咪10幾粒囉.

你又唔走得, 又未打過game, 但係又話打開狙擊. 我唔知你支"狙擊槍"係咩野fire mode. 我只知, 你係火力上唔會有優勢, 射頻上你肯定洩曬底, 你果支"狙擊槍"係咩野牌子, 搞過D咩野? 分分鐘你係射程上都唔會有著數. 加上你又唔跑得. 你真係想打狙擊? 打狙擊唔係好似打機咁ga wow.

仲有一槍死唔等如你中一槍, 一來有delay, 二來你肯定對方會收雞? 仲有你D護具呢? 你咪諗住你玩"狙擊"個接戰距離就一定遠, 我當你第一次打game都冇比人埋到你身, 咁你係後方, 中槍機會點都比前面低, 咁如果你D人死曬, 得番你一個, 你肯定人地會係好遠好遠企定定比你打? 而且E+係講近無限火. 而且打街場39唔識7, 你肯定你遠一遠西一兩槍過去, 佢會認死?

街場不嬲鬼火多, 仲要講明無限火, 我都係建議你唔好玩, 玩你都預底邊. 我唔係叫你唔好打War game, 而係叫你唔好打街場, 最起碼係唔好玩你個fd叫你打果場.

引用:
原帖由 亞爾多 於 16-5-2009 23:57 發表

人地講到明唔識師兄又唔洗咁激動...
好啦, 字多就係激動.

好啦, 字多就係激動.

好啦, 字多就係激動.

好啦, 字多就係激動.

好啦, 字多就係激動.

引用:
原帖由 亞爾多 於 17-5-2009 00:01 發表

咁你話咪傻嘛......
咁你話佢係唔係傻先

引用:
原帖由 wester 於 17-5-2009 06:39 發表
其實單發唔係好蝕底姐,如果你收埋自己,對方見唔到,對方自然唔會射你......
最近數場game我為左習慣將來打GBB, 所以我都係打單發, 人地auto, 我唔覺蝕底, 因為我搞到支AEG單發反應超快, 有需要時我快扣個射頻係追得到打8.4V的國狗mp5.

但問題佢冇打過game, 槍ge性能又係一個問題.
引用:
原帖由 wester 於 17-5-2009 09:39 發表
這個就是重點。
如果狙撃手係掂的,就唔會被發現!
點收?睇樓主想點啦......
你冇病呀? 樓主都話冇打過game, 掂乜鬼野者掂, 呢個post講樓主, 如果你講其他狙擊腳就唔該自己開post. ( 比番個心心眼你)

#26, 你team人點打係你ge事, 你叫個冇打過game ge新手去無限火街場打狙擊係等同叫佢去死

發新話題