發新話題

L85A1 GBB??..KAC PDW GBB?????????

引用:
原帖由 papaj 於 2-6-2009 21:53 發表
PDW?正呀!!好似o係WE系統,唔通又..................??
銅芯震震狗

引用:
原帖由 lololo 於 2-6-2009 22:37 發表
PDW...銅心照買
砌落WA

引用:
原帖由 ayaka 於 2-6-2009 22:42 發表
出p90咪唔怕比人話銅芯震震狗lo
無人會抄底睇你個bolt呱
呢個ok

一隻夾差你半支top gas

引用:
原帖由 0608 於 2-6-2009 22:49 發表
可能係因為佢係
而GBB係會震所以得到E個名掛
冇錯...

引用:
原帖由 亞爾多 於 2-6-2009 22:54 發表

咁銅心係指
佢果隻槍一拉開條bolt, 會見到入見有條閃靚靚ge銅芯

引用:
原帖由 rYaN 於 2-6-2009 22:59 發表

其實你打game會追住人地個bolt黎睇咩?
打得咪得囉,,,
我過唔到自己...

我一個月打一兩場, 係屋企摸摸下ge時間仲多過落場.

引用:
原帖由 亞爾多 於 2-6-2009 23:03 發表

咁又係
自已睇果係少少野都會覺得好大件事...
咁wa呢?黑色?
WA冇ga  行bolt ga ma

連KJ都冇, 不過佢果條bolt...

引用:
原帖由 lahc 於 3-6-2009 21:04 發表

玩緊啦

斷估佢支CZ75唔會係銅心震震狗
手槍冇可能會呱, 係易D壞咁者.

引用:
原帖由 資源回收筒=人= 於 4-6-2009 03:06 發表

請教wa同gp應該叫咩
咁睇下支槍有冇邊道怪, 比人叫啦

引用:
原帖由 lololo 於 4-6-2009 18:47 發表
甘KJ叫咩好呢??

小林橡膠狗??
橡膠震動器??
唔可以咁求奇
引用:
原帖由 rYaN 於 4-6-2009 16:02 發表
fingfing charging handle狗
之前唔係有個好正既名既咩?不過改良左呀ma
好似叫超級碎彈機
原裝WA 11月頭10月尾果水個charging handle都冇fing, 反而fing果個係WE, 所以頭幾水點解成日斷T骨. 而且我幾乎肯定WA出現碎彈的話, 肯定係有人做錯野. WA T骨係衰亞鉛, 豬楝T骨衰條pin, 反而井勝頭果水就做得起"震震碎彈機"

我諗到了, WA可以叫震震碎錢機

不過我唔想同過機字, 個狗字又唔岩洗...

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 4-6-2009 21:23 發表

其實都唔係頭果水了...我果支應該已經係第3水, 一樣都係咁衰, 不過就多左樣野玩, 人地跳殼佢跳彈
我支KSC M11都係跳彈, 神奇管出一粒, bolt出一粒...

發新話題