發新話題

終於搞掂支 SR16啦!!!

想回你好耐ga啦, 耐何之前打唔到中文, 用英文又唔夠傳神.

真係物似主人型

引用:
原帖由 Zielfernrohr 於 17-6-2009 00:16 發表

根據某人既講法:
你横掂都換晒D野
點解唔買支平D既國九去換晒D野
買支貴野咁笨
唔洗某人啦, 果個係我

引用:
原帖由 Zielfernrohr 於 18-6-2009 01:32 發表

又對號入座
陣間又會有人話要落場搵我.......
出齊毛vs 未出齊毛

未出齊毛果邊預樓主一個夠了~

D小朋友真係以為呀豬呀夠拿起支槍就係型仔

玩得起就話型者~ 玩唔起? 真係7過M7

p.s. 買得起not  = 玩得起

原來係小朋友比人呃...

不如我幫佢砌呀~

你送支GBB AK 比我就幫你

引用:
原帖由 Castlevania 於 21-6-2009 00:23 發表

唉.. 佢呢D小學生睇D唔睇D
真係好小學生.........
你SHOW野前,唔應該睇清楚呢度係地方先啦.
佢宜家應該潛左水~
我地唔侵佢玩~

引用:
原帖由 豬肥 於 22-6-2009 19:43 發表
不如一人夾幾十請佢打番場
佢老豆咁有錢, 不如貼我地每人幾十, 一齊打番場啦~

引用:
原帖由 AL 於 22-6-2009 21:05 發表

佢有俾錢睇我個POST TIM
佢今次係洗自己錢

唔係呀? L仔... 仲玩WA M4? 玩到悶啦... 咁有性格找D新野來玩呀~

引用:
原帖由 Castlevania 於 23-6-2009 19:03 發表
佢又潛左水???
等我又讚下佢先~
你支野好靚喎~
邊度買嫁??
D色自己噴嫁??好靚啊~~~
我講完......想死~~
我想像到佢同D fd吹水果時, 一口氣背曬個list出來...

引用:
原帖由 BNR32V2 於 23-6-2009 19:57 發表

GUARDER係出真槍用品,點哼呀

VFC講到尾都係玩具,仲要係得個殼既玩具。
吉吉吉吉吉....打... 出真槍用品... !? x!!

引用:
原帖由 Castlevania 於 23-6-2009 20:47 發表

我都未聽過..........
唔知真唔真呢~?
佢出真數玩具姐, 好似尾通咁(我應該冇睇錯).

因為係HK冇槍牌, 但係有尾通的話, 係犯法的. 因為冇尾通, M4係打唔出. 之前有人有真品彈夾都比人入左, 冇錯, 冇彈夾, 續飛入落chamber支槍都打得出, 但係個官唔係咁諗. 冇尾托支槍都打得出, so真品尾托係冇問題ge, 但係玩具通就唔岩洗, 吉打就"好似"出左一隻通比D守規則ge人用. 另, gas tube果D都唔可以有, 所以有gas block的西都應該犯法.

發新話題