發新話題

無意見睇到篇野

尖咀的搖控船, 救火機. 太古的過山車. 樂富的超高長頸鹿...

附件

24-7-2009 11:25

24-7-2009 11:25

引用:
原帖由 ea4101 於 24-7-2009 20:11 發表

我以前都係住九龍城真係好開心
碰碰車正
九龍城果間都唔錯, 好懷念碰碰車果陣味

荔園, 最好玩都係碰碰船

引用:
原帖由 surefire0828 於 25-7-2009 15:29 發表

講起遊戲機就諗起果部要用4粒AA仲打得2個鐘既gameboy 真係重死人...
仲有得左右閃野, 用計數機電果D手提機

引用:
原帖由 wonglk 於 25-7-2009 17:58 發表

讚成
人窮吾好品味高
無錢就吾好買(雖則吾多信)
吾好話學生就要平
學生大曬?
窮人大曬?
發窮惡大曬?

引用:
原帖由 wonglk 於 25-7-2009 21:44 發表

可能香港家陣D“學生”吾係冇錢,(先標明吾係全部,有吾少寧可儲錢都吾求人減價)
係人窮品味高,無咁多錢又要多種享受
乜都要玩下

最後附上一句
人窮品味高,好人有限
我覺得求人減價or講價真係好cheap. 價錢唔岩我唔買, 佢減係佢ge事, 但係我一定唔會講價.
人地買野, 明碼實價, 有什麼好講. 2手更加唔洗講.

引用:
原帖由 wonglk 於 26-7-2009 00:08 發表
數碼暴龍既話,D細路都出公園隻抽
家陣多數都係屋企自閉

以前大埔間歡樂天地,有個超大超高(我果陣算大算高架啦個池)
可惜離開左我好耐
好Q憎D推銀機
數碼暴龍? 果時一抽拎出街...

我都係為左數碼暴龍去買PS 同Wonder Swan...

數碼暴龍點分代, 係跟『數碼暴龍機』的ma... 有個18歲左冇耐的小朋友同我講係跟『電視』分...

數碼暴龍出左1,2代果時呀媽唔比玩, 去到第3代果時終於肯買比我, 之後就keep住玩到『超』數碼暴龍第4代.

PS數碼暴龍card 1,2都有玩, PS數碼暴龍1,2,3更加走唔甩. PS數碼暴龍1果時我整埋個網頁, 每一件道具有乜用同金手指碼都post曬出來. D獸點養有咩條件, 找D獸要咩野日子, 要幾多點全部有齊.

數碼暴龍電視1 果時F2定F3, 放左學死趕爛趕都要趕番屋企睇. 去到數碼暴龍3都有睇, 第4套居然變左數碼戰隊

日本數碼暴龍官網最初仲有icon比人download, 近來仲好似有暴龍機複刻版.

最記得果時小學, 偷偷地帶數碼暴龍番學(超數碼暴龍3)同同學合體, 約左係留堂室玩, 明明唔洗留堂都呃班主任話要留堂, 自己走左去. 仲要同個同學撞到訓導主任係道小緊人, 個同學驚就唔想合, 我就話最危險就係最安全ge地方... 之後就係訓導主任後面玩數碼暴龍... 合體合左隻獸人加魯魯出來...

可惜果時冇錢, 買唔到數碼暴龍公仔. E+都仲有幾部暴龍機係道, 真係好懷念. 十大歡樂時刻一定有數碼暴龍份.

話時話, 大家幾多歲?   我23

引用:
原帖由 wonglk 於 26-7-2009 11:10 發表

小的17
以前玩數碼最龍機,養育系列只係得第3代冇買(遲左步.....)
其他既都買齊晒,直到去電話果款之後果D冇買

以前成日去公園,商場同人合體
部暴龍機幾乎貼身到好似底褲咁濟
都多個理由叫屋企人帶我出街玩(理 ...
我番到屋企果時岩岩好唱緊片頭

引用:
原帖由 louisli 於 26-7-2009 15:05 發表

玩大板牙要睇時機,左右隔離都有人玩果陣唔好玩,支槍會唔夠氣壓,射極都唔中
我試過打個鼻... 一野掉左幾隻牙...

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 27-7-2009 22:10 發表

睇唔出你咁後生WOR
我19~25都有人估過

發新話題