發新話題

SD Gundam Online 專區2 <<無盡的華爾茲>>

引用:
原帖由 bonzonie 於 29-9-2009 11:26 發表
佢將D"高級"改做"皇牌"真係好睇唔慣

仲有打艦戰 用tap 時 咪有防禦,回復果D字既,點用架?

傳統係 Lv1, 2, 3, ACE, 強化...
閃擊點行動之崛起條龍
大家拿住個鏟跟貼我!

今日有齊料玩BS狗仔, 圖都有埋, 等升級, 打對戰earn錢諗住抽隻渣古II,

點知...

抽到呀布~

呢個lucky account, 一開始第3,4隻蛋就係瘟神
閃擊點行動之崛起條龍
大家拿住個鏟跟貼我!

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 2-10-2009 13:57 發表
我打左咁多個星期, 一直都諗緊夠竟我要GE係咩機

我又鐘意X射, 間唔中又想出去劈下...真係傷腦筋!

BTW: 如果AS ZZ個2武係向前射就好喇, 向上射, 一定要搵COVER先得
渣古II
閃擊點行動之崛起條龍
大家拿住個鏟跟貼我!

今日終於解曬皇牌任務了...

火箭同香港係最易打...

頭上win左2次hard都解唔到, 最後先知卡果個要打夠5hit 先計數...  win 第3次就得左了.

工廠果個, 3部呀有, 一部重膠, 第0秒win左, 好在都計數.

近排送多3, D人就勁用多3, 打呀布又多3... 打飛西又多3...
閃擊點行動之崛起條龍
大家拿住個鏟跟貼我!

引用:
原帖由 FNP90xvhk 於 3-10-2009 23:30 發表
究竟打工場EX有咩秘訣呢
次次打到去最尾飛西果度,只得返唔到1分鐘...邊有可能打贏飛西呢...
唔通係第三果度浪費太多時間?
我打Hard ja, EX...
閃擊點行動之崛起條龍
大家拿住個鏟跟貼我!

引用:
原帖由 bonzonie 於 4-10-2009 01:55 發表
我想提名蠔屎哥第時做公會主席

一來我覺得主席不需要看重個人實力

反而係認受性同 arrange 公會戰/活動/訓練方面的能力重要D

又成日online 到既

二來大家會服,蠔屎哥話晒都係CGF 高層
識唔識個死字點串?
閃擊點行動之崛起條龍
大家拿住個鏟跟貼我!

引用:
原帖由 飛哥仔 於 4-10-2009 11:21 發表

我都想問下個死字點串 我只係知道死字既筆劃次序點寫咋

而且, 死左都係等一陣又係一條好gundam
姐係唔識啦...
閃擊點行動之崛起條龍
大家拿住個鏟跟貼我!

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 6-10-2009 18:13 發表
今日手痕, 用左16000G

中左咩?

愛美, A G3, CR陸吉, BU陸高, BR京寶X...

隻A G3唔記得左係咪想抽隻CR陸吉果陣中GE...

全日第一隻旦就係佢...
我抽力奇... 就出瘟神... 我抽渣古, 就出呀布...

好想玩BS狗, E+齊料等升級
閃擊點行動之崛起條龍
大家拿住個鏟跟貼我!

發新話題