發新話題

手力既極限......

手力既極限......

一秒快門徒手!

地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 9-6-2008 01:35 發表

影多d女相
呢D係去NZ 果陣既相~~
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 adrianyahk 於 9-6-2008 02:04 發表

老相好?
我個妹......
-但丁

引用:
原帖由 mujiadam 於 9-6-2008 16:20 發表

未來大舅!!
啥???!!!
-但丁

引用:
原帖由 mujiadam 於 9-6-2008 18:46 發表

小弟雖則未同小妹相見,但心有靈犀,何時安排上門拜堂!?
好對唔住, 相入面左方既人俾你快左一步......
-但丁

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 10-6-2008 00:11 發表
帶埋去版聚
係NZ......
-但丁

引用:
原帖由 adrianyahk 於 10-6-2008 00:56 發表

我地飛去NZ....你包底~
你地冷靜D......
-但丁

引用:
原帖由 ZaMaR 於 10-6-2008 01:16 發表

果時係NZ又唔帶埋黎chch?
佢返左HK......:x
-但丁

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 10-6-2008 01:27 發表

咁你唔通知我地:x ................
果陣你連咩係CGF都未知~!
-但丁

引用:
原帖由 mujiadam 於 10-6-2008 10:38 發表

我有名叫'鐵筆'!!放心
算啦阿當, 大家一場相識...... 我唔可以睇住你去死架......
-但丁

引用:
原帖由 於 10-6-2008 17:51 發表
我反而對d野食有興趣 ....
對唔住, 我完全唔記得D野咩味...  

因為在場仲有一個超極正卡嘩依女待應......
-但丁

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 11-6-2008 00:57 發表

no photo no talk
人家怕醜...... 無影到......
-但丁

發新話題