25 12
發新話題

[兒童不宜] 手槍王黑澤

[兒童不宜] 手槍王黑澤

網絡小說改篇漫畫, 超好睇, 但係一定要睇哂~~ 我睇完真係好感動, 希望各位鍾意啦~~

題材比較敏感, IIB級或以上......

請PM我攞條link~~

edited by gtoray

地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 RYODLi 於 24-6-2008 09:22 發表
全30話?
對, 加一篇特別篇~
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 alien 於 24-6-2008 14:05 發表
總覺得佢好可悲
睇埋落去啦~~ 佢係男人中既男人~~~
-但丁

引用:
原帖由 alien 於 24-6-2008 23:09 發表

完食後...不良少女原來系傲嬌!最尾男主角終於唔洗以手會槍
但點解...覺得好.牽強,唔到最尾30集/外傳,都以為男主角會同腹黑松鼠妹交往
點知最尾竟是跟不良少女
其實佢無同北原一齊都係好正常, o係摩天輪呢個咁浪漫既環境. 佢地都係一D浪漫既氣份都無~~

最尾都講左, 北原都黑澤既關係係"同類"~
-但丁

引用:
原帖由 廢柴 於 24-6-2008 18:48 發表
睇頭十幾頁, 以為睇緊death note
不.........實際上就是仿DN的方式吧
個作者一路惡搞左好多野~~
-但丁

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 25-6-2008 16:30 發表
正常而言......呢個topic 應該要del
無露點喎~~~
-但丁

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 25-6-2008 22:01 發表

向來都唔比有漫畫網的link
o係?!
-但丁

我搵到條DL既link, Post唔post得?

ps: 呢本係網上作品, 無出過單行本, 應該無版權問題掛??
-但丁

我都要去搵返條link......
-但丁

引用:
原帖由 VEC 於 26-6-2008 01:14 發表

呢個都算係好長ge同人漫吧? (雖然唔日本ge同人可以有幾長...)
應該算係掛... 因為本身係網絡小說~~
-但丁

引用:
原帖由 gtoray 於 26-6-2008 01:38 發表

係lor, 我之前都有考慮過呢個問題
但係個網好似好多其他作品有版權問題?
咁淨係得呢套漫畫既download link出唔出得?
-但丁

引用:
原帖由 adrianyahk 於 26-6-2008 02:15 發表

小說外傳講好多須川.... 好萌呀...
須川真係好正......
-但丁

引用:
原帖由 adrianyahk 於 26-6-2008 02:21 發表

雖然瀧川都唔錯....不過..... ツンテレ才是皇道!
瀧川都係好正, 不過須川既性格吸引D~~

ツンテレ係咩? 我唔識日文.....
-但丁

引用:
原帖由 adrianyahk 於 26-6-2008 02:32 發表

怪叔叔你連傲嬌都唔識!?
入面有提到須川,在漫畫
http://uncyclopedia.tw/wiki/%E5%82%B2%E5%AC%8C
http://baike.baidu.com/view/1194261.htm
我係唔識個日文......
-但丁

引用:
原帖由 adrianyahk 於 26-6-2008 02:42 發表

.........我嫌套野完得太快.....
無錯, 睇埋外傳都未夠喉......
-但丁

25 12
發新話題