18 12
發新話題

阿芝廚房,食完洗胃先再講

引用:
原帖由 adrianyahk 於 7-9-2008 22:47 發表
怪妹妹........正姐姐呀....
呢個係細果個, 大果個仲係NZ......
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

估唔到我仲有命返到屋企............
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 gf13vergil 於 7-9-2008 22:21 發表
怪妹妹真系甘可愛
差唔多有我咁可愛~~~
-但丁

引用:
原帖由 adrianyahk 於 7-9-2008 23:14 發表
細d咪重好...
係細好多~~ 你咪亂黎~~~
-但丁

引用:
原帖由 ATM 於 7-9-2008 23:32 發表
我屋企大細叫唔到 太多人

ps D意粉真係..........................
awy, 我同小妹都好多謝ATM師兄既熱情招待~~~
-但丁

引用:
原帖由 阿芝 於 8-9-2008 00:01 發表

怪叔叔 我地唔記得左夾番錢俾atm...................................
係喎...!!!
-但丁

引用:
原帖由 於 8-9-2008 02:27 發表
嘩下...怪妹妹隻腳好長下喎 !!
錯覺黎姐...... 小朋友黎架...
-但丁

引用:
原帖由 阿芝 於 8-9-2008 02:22 發表
下次ATM煮哂好了...嗚...我勁走勁走勁走勁走....
你都係加入甜品部啦~~~
-但丁

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 8-9-2008 02:18 發表

所以你明我點解要成張打格未,一話有怪妹妹即刻一堆飛來蜢
我諗既都係一樣......
有條友仲MSN我tim..........
-但丁

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 8-9-2008 12:16 發表

過多2年應該高過你
睇怕都係............
-但丁

返左大陸兩日, 竟然多左6頁..........
-但丁

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 9-9-2008 22:56 發表

去左夜遊2日
係出差.......
-但丁

引用:
原帖由 阿芝 於 8-9-2008 13:15 發表

呢個又候禽又大膽既網友 唔通係....泉仔?!
芝機妙算???!!!!!
-但丁

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 9-9-2008 23:01 發表

寓工作於......
沒有娛樂.........

去到增城, 連荔枝都食唔到.........要食龍眼................
-但丁

引用:
原帖由 於 8-9-2008 17:03 發表

呢亭人要公開佢個名啦 !!
.
-但丁

18 12
發新話題