47 1234
發新話題

高達00第二季專區

今日得閒, 睇左兩集(第一季)... 愛上了......
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

睇完第一季, 開始第二季~~~
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

終於追哂~~ 幾時有第14集?
-但丁

將我推向00既blog......

向青山出發
-但丁

00外傳係小說? 漫畫?? OVA動畫???
-但丁

引用:
原帖由 101653 於 30-12-2008 16:54 發表

00外傳:

00P係小說
00F係漫畫
00V只有機體設定集
00F 漫畫出左幾多期呀??? 我淨係搵到第一期...
-但丁

-但丁

引用:
原帖由 101653 於 4-1-2009 17:25 發表

唔知呢....冇追咯....

超唔鍾意D畫風....仲差過SEED ASTRAYS....
我都係志在D戲情姐~~
-但丁

我仲有3分鐘就有得睇喇~~
-但丁

引用:
原帖由 adrianyahk 於 12-1-2009 03:11 發表

太慢了~
無辦法, 2點先返到屋企~~

新OP正呀... 粉紅頭...
-但丁

2個post都俾人食左?!
-但丁

引用:
原帖由 5210 於 14-1-2009 10:05 發表
想請問各位師兄,我在FOXY 下載第14集SEASON 2,但係原來係A片動畫.........似乎無其他下載點有。各位師兄可以告知仲有邊D地方有得下載?
去花園搵啦~
-但丁

引用:
原帖由 5210 於 17-1-2009 11:59 發表

謝謝
係花園論壇?定係資源網?
搵資源當然係去資源網啦~
-但丁

今集依然係超正~~

皇女開始攻略小剎那~~

政變方法都好合理, 一斷佢供電即刻有3份1個地球PK......

睇預告, 睇黎下一集又有無人機大屠殺.....
-但丁

引用:
原帖由 USMC全球鷹 於 19-1-2009 12:42 發表

由此證明mr.既技術强過天人高達士者,天人只係靠機体性能取勝,如果比mr.駕高達,高達士者就要失業.......
其實當年(上季)偽阿寶佢地都講到明佢地太依靠高逹既性能~

不過今時唔同往日, 而家剎那受傷+未開Trans-am都可以打贏師傳喇~~
-但丁

47 1234
發新話題