52 1234
發新話題

O記MICRO 4/3 6月15日發表!?

只要有全黑就得喇~~
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

知唔知大約幾錢?
要儲定~
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 adrianyahk 於 14-5-2009 14:04 發表

預番7千蚊啦(如果分一d俾一d)... 新果部拍片GH-1都過萬
都幾貴喎...
-但丁

引用:
原帖由 adrianyahk 於 14-5-2009 15:22 發表

佢地而家 rumor 係 900左右美金...
最緊要係值呢個價姐...

最多儲耐D錢......
-但丁

引用:
原帖由 adrianyahk 於 21-5-2009 15:24 發表

620 la~ 9-18,14-54,70-300,50 2.8?
9-18 ???!!!
-但丁

引用:
原帖由 adrianyahk 於 21-5-2009 16:15 發表

olympus係焦距乘以二 ga~,即係18-36
原來係咁...
-但丁

引用:
原帖由 adrianyahk 於 24-5-2009 01:01 發表

最長果筒係一年...開番覺得好有趣XD
我試過超過一年......
-但丁

引用:
原帖由 adrianyahk 於 24-5-2009 05:10 發表

之後出來好似Kinda出奇.... "咩相來ga呢張!?"
新曬既相已經充滿回憶......
-但丁

好難等......
-但丁

引用:
原帖由 adrianyahk 於 3-6-2009 21:57 發表
報ed~!
報左邊節?
-但丁

登記左就一定有得去? or要抽?
-但丁

又有疑似相片流出...

唔多討好既外型......
-但丁

收到通知喇, 9-10PM~~
-但丁

引用:
原帖由 路比 於 10-6-2009 17:06 發表
岩岩醒起16號晚要入台呀~~去唔到啦
有無得代去架???
-但丁

咁樣睇又唔差喎... 不過有無黑色呢?
-但丁

52 1234
發新話題