發新話題

[Pentax之逆襲] K-X !? US$649.95!?

呢部機最大既問題係... 無角......
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 18-9-2009 15:03 發表

有角都唔會快3倍ga la
起碼型三倍先~~
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 Kuznetsov 於 18-9-2009 18:44 發表

uncle 買LA
我個心已經俾左女友......
-但丁

引用:
原帖由 adrianyahk 於 19-9-2009 01:03 發表

一陣出左GF唔掂你就死~
咒我!!!
-但丁

引用:
原帖由 adrianyahk 於 20-9-2009 02:20 發表

我今日玩過A850..好爽
GF-1既相我都未睇過..>
http://www.photographyblog.com/articles/panasonic_gf1_photos/

-但丁

引用:
原帖由 adrianyahk 於 20-9-2009 03:22 發表

iso...勉強可以上800....但俾怪叔叔你買咩kit? 20mm定係zoom?
我鐘意餅, 但係20mm真係好窄洗......
-但丁

引用:
原帖由 adrianyahk 於 20-9-2009 03:26 發表

上網兩千蚊收支kit番來lor~
唔明, 即係另外收支zoom鏡?
-但丁

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 20-9-2009 03:27 發表

我反應覺得o個支ok wor
我指唔夠wide...
-但丁

引用:
原帖由 路比 於 21-9-2009 15:25 發表

係各人準則唔同ja,你咁講有d過份,

請唔好張你自己識為岩o既就強迫別人同你一樣

歡迎善意討論,不要惡意批評
算把啦路比~
-但丁

發新話題