17 12
發新話題

星期五CGF找神啦....

早晨......
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 boni 於 12-3-2010 09:59 發表

咁早?
有野做...
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 12-3-2010 10:01 發表

WA....今日US放假呀?
我都想係呀......
-但丁

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 12-3-2010 10:52 發表
蝦條....

你地班友仔去晒邊...尋日你地傾得咁高興, 今日就唔浦頭...
頭先有野做嘛~~
今日咁得閒既?
-但丁

引用:
原帖由 kimkileo 於 12-3-2010 10:08 發表

嘩....你都咁早呀老頭....仲早過骨精L....
L尋晚到今朝都無浦過頭, 洗唔洗出反潛任務???
-但丁

唔掂, 訓多個鐘先.....
-但丁

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 12-3-2010 11:18 發表

後生仔真係後生仔, 可以玩玩下訓返, 我就真係唔得喇
其實都唔易訓返, 但係有得訓好過無得訓啦......
-但丁

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 12-3-2010 15:46 發表

又令我諗起王菲
王菲?!
-但丁

你挨少D夜啦. 差好遠架~~
-但丁

引用:
原帖由 gtoray 於 12-3-2010 16:59 發表

幾點呀~~
我都未試過咁晏呀!!!
-但丁

引用:
原帖由 於 12-3-2010 17:56 發表

一時唔偷雞做保長...我地的格劍大會上次仲未開始..諗住手下留情..而家我決定出盡全力
好! 你自己申請既! 下次再同你格過!!!!!!
-但丁

終於都有人浦頭喇......
-但丁

引用:
原帖由 boni 於 13-3-2010 02:16 發表

但我訓啦...
我都差唔多, 食埋野就訓~~
-但丁

引用:
原帖由 boni 於 13-3-2010 02:10 發表

係似就好啦...
講緊邊張相, 等我睇下又似唔似~~
-但丁

引用:
原帖由 boni 於 13-3-2010 02:19 發表

早抖啦
Goodnight~~
-但丁

17 12
發新話題