19 12
發新話題

博c模型

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 4-6-2007 12:35 發表

落雨都去,唔係比人話我地淆,除非打風la
打風更加要去~~~!!!:x

狂風暴雨正係神蹟出現既日子~~!!!!
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 ivan_31 於 4-6-2007 12:51 發表

可以玩毒打新田
新玩法~~~!!!!!:x
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 jackyafk 於 4-6-2007 22:32 發表
唉...都唔知你地講咁多無謂野做乜.....
到左果日你地會出現先再講la...
得個講字冇用ga....做先係實際
我都係咁話~
-但丁

引用:
原帖由 law 於 6-6-2007 17:58 發表
如果8神唔再出post, 24/6 仲會唔會有人去呢?
點都去~~~ 萬一佢浦頭咪會錯過神蹟???!!!!

而且我地有後備節目~~~
-但丁

引用:
原帖由 老鼠 於 10-6-2007 22:16 發表
睇黎買左佢淆係無錯 .......
一賠1.2  ........ 中左都要輸稅..................................:x
-但丁

引用:
原帖由 yeungm 於 10-6-2007 22:29 發表
so what shall we do that day instead?
第二節目~~!!!

http://www.civiliangunner.com/cgf/viewthread.php?tid=7576&extra=page%3D2

-但丁

引用:
原帖由 RoyalMarine 於 13-6-2007 10:39 發表

淆吹八千飛.
咁又唔係喎, 我覺得都係淆熊淆D~~
-但丁

對於我黎講, 果日既二號節目先係重點~~~!!!:x
-但丁

引用:
原帖由 ivan_31 於 20-6-2007 23:33 發表

但我驚一號節目未做,已經俾警察掃場
警察都黎幫手咁好?!
-但丁

回覆 #1997 myron21st 的帖子

引用:
原帖由 myron21st 於 21-6-2007 00:51 發表
挑,不男不女的人
1997 finally come......
-但丁

引用:
原帖由 myron21st 於 21-6-2007 00:59 發表
幾時2007姐
好快到~ 而家都千禧喇.....
-但丁

引用:
原帖由 myron21st 於 21-6-2007 01:01 發表
好心急,廿四號幾時到
仲有80小時50分鐘~~
-但丁

有無邊位師兄快D整個聲討簽名~~!!!
-但丁

引用:
原帖由 ivan_31 於 25-6-2007 13:58 發表

外圍係咁ga la:x :x :x :x :x
我收到錢喎~~
-但丁

引用:
原帖由 阿芝 於 3-7-2007 00:46 發表
唔知間鋪個老板俾佢咁攪一攪宣傳 有咩感想呢....... ._."
個老板同佢可能係一組"生體需共存異精神離合生命體"
-但丁

19 12
發新話題