59 1234
發新話題

今日去機鋪玩左部機非常正

引用:
原帖由 車神勇 於 31-1-2007 22:25 發表

唔會影響性能個可
唔會。
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

今日終於
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 tung0117 於 2-2-2007 23:25 發表
我想問下r-34個避震點set好 thx
Full Tuned 未? 邊條路??
-但丁

引用:
原帖由 tung0117 於 3-2-2007 01:19 發表
FULL 上級(我係新手唔知條路叫咩名)果條
果條路叫蒙地卡羅~  全10 setting 用左未??
-但丁

引用:
原帖由 HearbreakOne 於 4-2-2007 00:13 發表
大家有冇試過拖波 過彎..??

用途大唔大?
有少少唔清楚你問既野~~ 你既意思係淨拖波唔落brake?
-但丁

引用:
原帖由 HearbreakOne 於 4-2-2007 08:25 發表

係a~~ sorry ~ 我講野一舊舊~
拖波減速既效率其實好低, 應該無用得上既地方~~
-但丁

引用:
原帖由 tung0117 於 4-2-2007 08:33 發表
唔好意思我想問下咩叫全10set 同埋R-34點先可以冇咁長氣等佢加速快d thx
全10setting~~ 入去睇下啦~~
至於加速長氣既問題你可以將Final Gear較做LOW, 都唔夠就Super LOW啦~~
-但丁

引用:
原帖由 車神勇 於 6-2-2007 01:30 發表

個網都係話軟彈弓,硬避震喎......
今日試過兩個setting 都差唔多
咳咳..........
-但丁

引用:
原帖由 紗夢 於 12-2-2007 23:05 發表
今日落左天天打兩鋪,
點知有兩個年青人打緊,
咁我就跟左其中一邊,

之後排到我玩既時候,
另一邊果個就望住我,
然而我揀左"亂入拒否"
之後佢就對住我大大聲講
"挑!乜唔X係挑機伽?重以為係 ...
呢D癈人同小白一街都係..........理都癈事理, 自己玩得開心就好了~~
-但丁

引用:
原帖由 koch123 於 16-2-2007 23:43 發表
灣仔駱克遊戲城,
初二及三   全場 $1
BG 4Tuned都係$1局
除非等佢開鋪.....如果唔係都幾難跟到機...........................
-但丁

引用:
原帖由 koch123 於 17-2-2007 11:10 發表
係.... 晨早 8點 ...
你估馬 o羊 ....... 晨操 ...............
開咁早既咩????
-但丁

引用:
原帖由 熊仔爸爸 於 21-2-2007 02:36 發表
我依家買 0左 幾部車玩
SUBARU・IMPREZA WRX STi spec C(GDB)
MAZDA・RX-7 Type RS(FD3S)
TOYOTA・MR-S S EDITION(ZZW30)
MAZDA・ROADSTER RS-II(NB8C)
TOYOTA・SPRIN ...
試下MR2丫~~ 快過MRS好多架~~~
-但丁

引用:
原帖由 熊仔爸爸 於 21-2-2007 17:27 發表

我係玩外型
..................................................................
-但丁

引用:
原帖由 熊仔爸爸 於 22-2-2007 02:52 發表
  希望遲 0的 會有 MR2(AW11)  
同埋 Civic Ferio 1.6 RTi 4WD (GF-EK5) (99)就好玩喇
MR2(AW11) 最好可以改 20氣閥4A-GZE引擎 同埋AE-111 6速波箱
而四驅版 EK Civic 最好可 ...
你D喜好都幾獨特架喎...........
-但丁

59 1234
發新話題