52 1234
發新話題

O記MICRO 4/3 6月15日發表!?

引用:
原帖由 adrianyahk 於 28-6-2009 03:11 發表

真係...完全唔敢買住...等DP3先!
有消息話RICOH十月前會有新機發表, 好大可能係GRD III ....
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 adrianyahk 於 28-6-2009 14:06 發表
http://dc.watch.impress.co.jp/do ... 0090624_295042.html
怪叔叔去睇下~
D相係好靚, 但係個mon真係接受唔到... DP2出左都未夠半年, 點等DP3......
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 adrianyahk 於 28-6-2009 16:12 發表

DP1係08年1月出...DP2都係08年9月je....
DP2唔係今年3月出既咩?
-但丁

引用:
原帖由 adrianyahk 於 29-6-2009 01:16 發表

計公佈日嘛~即係下年就有新機啦你當~
下年... 點等...
睇黎都要買部LX3玩住先......
-但丁

引用:
原帖由 路比 於 4-7-2009 02:00 發表
沈晚係尖咀見到有個囡囡用緊啦
囡囡正面呢?
-但丁

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 4-7-2009 02:33 發表

色盲的DP2???

之前好似sd左o黎我公司test左la
賣街唔同發佈嘛......

-但丁

M4/3 暫時唔洗諗, 心如止水.....
-但丁

52 1234
發新話題