發新話題

唉,好憂心,我o既HONEYMOON唔知點算...

引用:
原帖由 積夫 於 3-9-2008 22:33 發表
我提議不如上北京,佢已經話一定要離開中國先算渡蜜月了

未來老婆的提議如下:
沙巴、馬爾代夫、沖繩、大阪

同事的意見如下:
峇里、宿霧

已經被未來老婆否決的:
東京(你淨係想去高達館o者!)、北京( ...
沖繩、大阪 X2
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 MF 於 3-9-2008 23:58 發表
有成30K, 去NZ 啦, 包你話好玩

去南非/夏威夷/關島都好

唔好咁悶黎黎去去日本泰國台灣馬拉
做咩咁睇唔開去NZ!?
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 積夫 於 4-9-2008 17:15 發表

帶太多Condom出境會唔會比人話我走私o架?
推介0.02, 非常得~~
-但丁

引用:
原帖由 louisli 於 4-9-2008 18:20 發表
貴呢
佢入咁大手可能out bud...
春宵一刻值千金.........
-但丁

引用:
原帖由 louisli 於 4-9-2008 19:02 發表

用套都係大約8成的安全咋喎...
點樣可以十足安呢先?
結紮都唔係100%安全, 只有唔做先係100%安全~~
-但丁

引用:
原帖由 MS 於 4-9-2008 20:15 發表
ms推薦+足安全法
1.戴一個袋
2.在袋外揸萬X油固体容易控制
3.再戴多一個
好處是外邊穿咗女方會"乸"到瓜瓜叫,內面穿咗你有感覺喇,以上純屬個人意見!ms未試過如果掂請告之,最後祝君出入平 ...
萬X油都俾你諗到.............
-但丁

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 5-9-2008 00:04 發表

唔係用硝化甘油咪算好
你令我諗返起果個, 搞野搞到火體着火既假新聞.........
-但丁

發新話題