發新話題

高達00第二季專區

引用:
原帖由 USMC全球鷹 於 22-1-2009 19:10 發表

佢有開架,同用埋粒子化添!!!!不過最尾都比d歌聲叫停左,ko唔到佢師傳
佢師傅夾左架飛機之後佢先開Trans-am同粒子化姐, 但係未開之前都係打得贏架~
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

我係A-Laws我就會殺哂果6萬個人質, 然後入佢地數。
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 101653 於 25-1-2009 20:21 發表

16的話預告話我聽下集有吉姆睇
吉姆??
-但丁

引用:
原帖由 101653 於 25-1-2009 22:01 發表

GN Archer
哦......
-但丁

小熊你呢隻畜牲同我去死!!!去死!!!去死!!!去死!!!去死!!!去死!!!去死!!!
-但丁

引用:
原帖由 ZaMaR 於 1-2-2009 22:41 發表

我一早已經係咁,睇完先上網睇POST...
X2 未睇真係唔敢入黎......
-但丁

o岩o岩搵到一個早幾集既笑位
原文連結

-但丁

我諗住絕望會叫lockon tim~~
-但丁

估唔到王留美竟然係咁樣死(?)...

阿寶果然都係想揸高達...
-但丁

其實釘宮扮EVA放偽GN粒子, 除左懶型仲有咩用???
-但丁

引用:
原帖由 adrianyahk 於 16-2-2009 02:36 發表

嘩...咁神奇...果部叫"天壤劫火高達"呀?

留美一定唔會死...死左冇戲做..
我最怕阿"An-new"殺左大隻哥哥ja...
我覺得大隻哥哥應該唔會死, 佢隨時大半個人都已經係機械。
-但丁

今集真係峰迴路轉......

lockoff第一下開唔到槍我真係大大聲小左出黎!
跟住估唔到佢黎個man爆搶女友!!!
更估唔到過多幾秒anew就去左......

小剎那... 辛苦你喇......

睇預告... 王小姐真係未死, 仲好似咩事都無......
-但丁

另外... 今集第一幕作畫崩壞得超勁...... 絕望同剎那個樣真係......
-但丁

便當大放送......

剎那愈黎愈有型......
-但丁

上校毫不意外咁加入左K軍, 可樂終於有戰績喇!!!
黑田, 你唔係而家先黎話紛紅頭暗戀剎那下話......

睇預告, 下集睇黎又係便當派發日.....
-但丁

發新話題