發新話題

今日去機鋪玩左部機非常正

引用:
原帖由 koch123 於 21-1-2007 13:50 發表
i use   dc5,sxe10, swift  
Welcome~~[]
I'm a big HONDA fans, so...S2000 & NSX - R~~!!! []
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 車神勇 於 22-1-2007 13:59 發表
轉左gdb 我跑唔返d 時間.......
GDB梗係無34咁快架........
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 車神勇 於 22-1-2007 14:09 發表

但係秋下慢左10秒喎
咁又真係差D喎.............. Full Tune未?
-但丁

引用:
原帖由 車神勇 於 22-1-2007 18:13 發表

用sti tune
唔快的........
-但丁

引用:
原帖由 忽必烈 於 23-1-2007 00:34 發表

用掃把佬06 spec...改左engine 第一個少少..break level 2, 整輕架車, 大鈴同racing tire cooler level 2
咁都01.....???!!!![:[]
-但丁

引用:
原帖由 車神勇 於 23-1-2007 20:59 發表
bg4 個死人網好慢呀!!!!!!
改車改到我屎滾
要怨就怨D台灣仔整條線整9年都未整好~~
-但丁

引用:
原帖由 車神勇 於 23-1-2007 21:14 發表

而家改緊包圍,改一樣野要半個鐘......
日頭上好似快D~
-但丁

引用:
原帖由 車神勇 於 23-1-2007 23:22 發表

一樣.....
我今日日頭上係快D~
-但丁

引用:
原帖由 車神勇 於 24-1-2007 00:16 發表

聽日再整埋佢先......早幾日生日佢個網送左1,000,000俾我改車
咁好??[:[]
-但丁

引用:
原帖由 snowmannavy 於 24-1-2007 00:45 發表
各位師兄,請問 golf 好唔好用嫁?同埋要點改先好嫁? 多多指教!
Golf...我覺得唔係咁好......快佢唔夠, 好
-但丁

引用:
原帖由 snowmannavy 於 24-1-2007 00:56 發表

咁用乜車好呀?mini cooper又得唔得?thanks
其實又真係好睇個人喜好既~  我淨係可以答到你架車快唔快同易唔易
-但丁

引用:
原帖由 snowmannavy 於 25-1-2007 01:19 發表

咁你會見議用乜車呢? thanks
用咩車真係好個人架喎........[]
如果想要快, 又要易
-但丁

引用:
原帖由 mark997 於 25-1-2007 11:53 發表
bg4 我玩過一次 之後唔玩 因為入灣同真車好似
因為同真車似所以唔玩???[]
-但丁

引用:
原帖由 車神勇 於 25-1-2007 14:14 發表

s2000好甩下喎
D人SET得唔好姐~~
-但丁

引用:
原帖由 古勒比加 於 25-1-2007 16:01 發表
小弟有部9代......Full Tuned
不過D野唔多識Set......

可以指教下嗎?
講明先~ 我係唔SET車既(有人幫我SET)~~[]

不過你有咩問題都可以講出黎睇下我幫唔幫到你~~~[]
-但丁

發新話題