發新話題

O記MICRO 4/3 6月15日發表!?

掂呀~ 掂呀~~ 掂呀~~~!!!!!
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 路比 於 12-6-2009 14:03 發表
黑色係d人ps出黎,
你用ps開張圖,之後ctrl+i 就知咩事
我梗係睇得出啦...
但係真係好正......
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 路比 於 14-6-2009 22:33 發表

你係唔係要???PM我電話
PMed!
-但丁

引用:
原帖由 路比 於 14-6-2009 23:27 發表
有代價的~
影多D相返黎,post比我睇
但係佢現場淨係可以用O記...
-但丁

引用:
原帖由 路比 於 14-6-2009 23:36 發表
DC仔都得架,
一係用自己卡,用佢部M4/3影
忽然醒起屋企有一部O記DC仔... 不過無叉電機, 聽日去買!
-但丁

引用:
原帖由 adrianyahk 於 15-6-2009 15:51 發表

我驚緊聽晚去唔到...
唔係掛......
-但丁

引用:
原帖由 adrianyahk 於 15-6-2009 16:05 發表

我都係唔鍾意個把手位一個方型膠...
希望佢出個全黑版本啦......
-但丁

睇黎全黑都無乜希望喇.......
-但丁

引用:
原帖由 learngod86 於 15-6-2009 22:44 發表
did u guys see page2?
Panasonic の EP-1 対抗馬 DMC-LX5 マイクロフォーサーズ  
右邊圓形好難頂......
-但丁

引用:
原帖由 adrianyahk 於 16-6-2009 02:10 發表
等下波...
你聽日點呀?
-但丁

引用:
原帖由 路比 於 16-6-2009 18:07 發表
[惡搞]唔洗等7月3日,依家就可以有一部e-p1
大家快d返試下啦
http://www.youtube.com/watch?v=_FWv21EgRZU
真係估你唔X到喎!!!!!!!
-但丁

o岩o岩返~
部機真係好正......
一陣放相~
-但丁

現場O記既人已經踢爆左半黑限定係流料......

最好笑係佢話: 你地唔好見到日文就以為一定係堅料啦!

-但丁

引用:
原帖由 adrianyahk 於 17-6-2009 00:49 發表
哈我都番來了!
我D相唔掂, 靠你喇~~
-但丁

引用:
原帖由 adrianyahk 於 17-6-2009 01:01 發表
其實我去完係有d失望的...
特別係番到來,開張iso 400.....我發現佢始終係差少少...iso 400同G10差唔多...
機身講質感重量各方面就好出色,但係配果支zoom lens個平衡就硬係差少少,17mm就好point-&-shoot
對焦幾爽, ...
個mon得23萬像, 真係唔多掂...
-但丁

發新話題