發新話題

小試女友一號

EVF 知唔知幾錢???
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 17-9-2009 02:17 發表

閃好d wor
我都唔鐘意影人, 要外閃做咩...
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 adrianyahk 於 17-9-2009 02:35 發表

等夠錢買M9...
不如等DP3...
-但丁

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 17-9-2009 02:46 發表

唔一定係影人先用閃,有閃可以多樣野玩je
例如呢?

不過我都係會入EVF先~~
-但丁

引用:
原帖由 adrianyahk 於 17-9-2009 02:46 發表

唔知會係咩range... 如果佢可以同第二d廠合作(eg. Pentax),人地出機身佢出晶片....屈機!
最好係28mm...
如果真係同人合作, 又有28mm, 我都跳坑......
-但丁

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 17-9-2009 03:11 發表

夜晚影野,跳燈打天花做d 柔光,影物件都用得著

如果你影開日頭的就唔多用到的,咁evf係有用d
日晚都有, 不過多數係室外...
-但丁

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 17-9-2009 18:22 發表

evf要$1,400
咁要前後腳入喇......
-但丁

相機品牌:Panasonic, 相機型號:DMC-GF1
光圈:f/1.7, 快門:10/800, 感光度 ISO:1600, 焦距:200/10 mm
補償:0 EV, 曝光:自動, 拍攝時間:2009:09:03 19:34:44
-但丁

引用:
原帖由 路比 於 25-9-2009 16:28 發表

買左!?
我都想... o係forum搵架咋.......
-但丁

發新話題