發新話題

高達00第二季專區

引用:
原帖由 westdog 於 11-3-2009 14:52 發表

係就好囉~兩大近戰王牌係同一陣線~
仲係兩大腦殘tim......

不過一定又有好多惡搞睇~~
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 sas190 於 11-3-2009 19:07 發表

HERO大大幫到你∼http://hero_hki.mysinablog.com/index.php 
我一向都係佢既忠實讀者~~~
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 101653 於 16-3-2009 01:40 發表

d機仔出去按個制之後直衝自爆....洗唔洗咁哂人丫....自動導航都得啦....
我都覺得呢下好低B... 咁樣同飛彈有乜Q分別......
-但丁

阿寶一定係打太多GVG, 所以整左部GUNTANK+ GUNCANNON出黎......
-但丁

引用:
原帖由 ZaMaR 於 23-3-2009 02:14 發表

聽聞0079有用過一次...
無錯, 馬茜揸走左部高逹, 跟住阿寶就揸雷射大炮......
-但丁

幾靚仔咁喎~~
-但丁

引用:
原帖由 zeta 於 24-3-2009 17:36 發表

同樣搭載雙gn drive的ms的戰鬥開始了
激戰過後, oo raiser打倒了rebones gundam, 世界向新的統一前進
但天人的活動還在繼續....
戲透!?
仲諗住新人發揮New-Type既實力, 向所有人派便當tim...(拖...
-但丁

引用:
原帖由 zachary 於 25-3-2009 14:05 發表
會唔會"冇事做"出黎幫00擋左刀?
呢樣都有諗過, 但係佢揸邊部機黎擋呢?
-但丁

引用:
原帖由 101653 於 25-3-2009 14:38 發表

佢本身部機甩左個頭少左兩隻手....除左支JJ炮之外都冇武器咯....出黎擋刀岩哂啦....
佢部痴漢仲郁唔郁到架~~
-但丁

我覺得決戰最無聊係架戰艦無啦啦走去食一炮......

剎那個粉紅頭竟然無下文...

希拉莉(?)後面竟然有頭紫頭!?
-但丁

一街都係變態者~~
-但丁

引用:
原帖由 ZaMaR 於 30-3-2009 00:13 發表
好快手....
髮髻瑪莉超萌......
-但丁

上K島睇到, 原來外傳有講, 地球上幾萬隻未醒覺既變態者幫Veda 收集情報......
-但丁

引用:
原帖由 101653 於 30-3-2009 22:10 發表

估唔到A-laws總司令真係咁路人....
真係陰公, 切腹都無人知佢係邊個......
-但丁

頭先睇完Alpha惡搞, 忽然諗到......
王女睇左咁耐電視轉播, 終於睇返次Live喇......
-但丁

發新話題