發新話題

[ 率先睇 ] 全新 Canon EOS 500D 香港版電視廣告

我睇完都覺得感覺好好, 好舒服~~

我認為與其o係幾十秒入面夾硬塞一堆數據/性能俾人睇, 不如俾人感受一下"用呢部機既感覺"
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 b.jam 於 9-6-2009 13:33 發表
條女好靚呀
好有氣質......
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 adrianyahk 於 9-6-2009 21:04 發表

但係都搵唔到圖...
搵到! 佢拍既另一個廣告......
http://www.youtube.com/watch?v=3Ln-lJz0jr8
-但丁

-但丁

引用:
原帖由 m4devastator 於 10-6-2009 23:06 發表
我自己覺得佢眼太細

唔Arm 我
Its all about "氣質"
-但丁

引用:
原帖由 adrianyahk 於 11-6-2009 00:27 發表

怪叔叔.....你點睇? 我唔支持呢個論點!
仲洗問, 我梗係反對啦!!!

好明顯佢根本唔明白氣質咩野!

首先, 氣質同外貌係無直接關係既, 氣質應該係由眼神, 表情, 舉止上面感受出黎既。
而且你話"唔靚先睇氣質", 我就更加唔認同。
講靚, 李嘉欣陳慧琳夠哂靚啦, 但係講氣質佢地就一D都唔吸引喇~~
-但丁

引用:
原帖由 於 11-6-2009 02:20 發表

李小姐有氣質既...不過已經係以前既事囉
唔... 睇佢既戲, 真係感受唔到......
-但丁

引用:
原帖由 101653 於 11-6-2009 02:53 發表

氣質我知係咩
我果班都有個傲嬌
BUT佢唔係靚囉
傲嬌係一種個性......
-但丁

發新話題