發新話題

[Youtube] 森山大道

o係NZ果陣經常周圍走, 周圍去影相, 返到香港都無試過喇......
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 adrianyahk 於 3-10-2009 23:41 發表

你揸車多嘛...
住到老練咁遠...
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

朝不保夕既日子唔易過架, 有多少人就因為安全感三個字打一世工...
-但丁

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 13-10-2009 23:36 發表

你呢句.......唉......世界太悲哀....
起碼仲有得揀...有咩咁悲?
-但丁

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 14-10-2009 01:09 發表

唔做野揸兜同打人地工,邊算有得揀
仲可以做生意架喎......
-但丁

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 14-10-2009 01:56 發表

唔容易呢
唔容易唔代表唔可以, 而且又唔係真係咁困難。
一個的士司機, 如果架車係佢自己既, 都已經係自顧啦~
-但丁

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 14-10-2009 02:09 發表

但係

好悲
又唔係每種事業都朝不保夕...
況且打工都可以朝不保夕... 一個唔該就可以炒左你...
-但丁

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 14-10-2009 02:46 發表

打自己工好多野都要自己硬食,打工衰左都有位比自己走
凡事都有兩面。
打自己工搵到錢自己袋, 你公司賺大錢你分到幾多?
-但丁

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 14-10-2009 23:32 發表

自己公司的,唔係大的,都係辛苦錢
打工唔辛苦咩?
-但丁

如果你因為雞腸既問題就停低... 咁你都唔係真係好有決心要做呢樣野姐......
-但丁

發新話題