25 12
發新話題

[兒童不宜] 手槍王黑澤

引用:
原帖由 adrianyahk 於 26-6-2008 02:53 發表

想睇多d溝須川...
我反而想睇溝到之後~~
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 adrianyahk 於 26-6-2008 02:56 發表

你睇第二d啦...
但係我想睇須川......
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

不過我可以想象得到, 槍王溝須川既過程一定好多笑料~~
-但丁

引用:
原帖由 adrianyahk 於 26-6-2008 03:07 發表

實俾人耍個透...但係一步步咁佔便宜...
須川俾黑澤佔便宜既反應真係一流......
-但丁

引用:
原帖由 adrianyahk 於 26-6-2008 11:46 發表

嘩.....我識唔到呢d咁有承擔人wor...
我諗佢既意思係女角......
-但丁

好多人問我攞link睇完不回帖......
-但丁

引用:
原帖由 adrianyahk 於 4-7-2008 00:20 發表

去哂女廁打....
O係香港好易上報喎......
-但丁

引用:
原帖由 VEC 於 26-6-2008 23:18 發表

在下講得唔太啱, 引起大家ge誤會了, 在下應該講: 故事入面ge角色總係自己或者身邊ge人ge縮影吧: 唔同ge年紀ge自己都可以代入去一d角色入面... (只係冇長岡或者結局時ge黑澤咁有happy ending... )

畢 ...
唉~ 我都想遇到我既須川~~
-但丁

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 4-7-2008 09:36 發表

要壞女孩
唉... 巨乳傲驕何處尋......
-但丁

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 5-7-2008 09:40 發表

40-30-40都係巨,你要唔要
呢D係肥婆, 唔係巨乳~~
-但丁

25 12
發新話題