發新話題

[認真] 請問...而家有邊部手機比較好?最好係行A字系統

引用:
原帖由 zeta 於 30-4-2011 13:56 發表

但galaxy s又做得幾有heart喎...
硬件用哂當年最top嘅野仲有個靚mon, 仲有其他廠恨到爆嘅firmware 同os update...
硬件top, 但係用上手慢到high high......
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

計我話就SE Neo 好, 幾靚仔, 細你果部少少, 情侶機咁樣......
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 mujiadam 於 1-5-2011 00:07 發表
我想請問一下........IPHONE4邊樹仲有....今日問過好多都冇...
白色?
-但丁

引用:
原帖由 mujiadam 於 1-5-2011 00:13 發表

BK
http://store.apple.com/hk-zh/bro ... phone/family/iphone
-但丁

引用:
原帖由 kimkileo 於 1-5-2011 04:01 發表

咁你會唔出部nexus s俾你女王呀...
佢用緊iphone la...
-但丁

引用:
原帖由 mujiadam 於 1-5-2011 09:46 發表

唔想在網買得唔得,仲有冇方法?
你仲煩過啲女人......
-但丁

引用:
原帖由 kimkileo 於 2-5-2011 01:33 發表

換白色......
佢鍾意黑色......
-但丁

發新話題