發新話題

在屍群中生存20天

係咪最多可以有7個人?
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

我去到第19日隻game停左.................
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 阿芝 於 4-5-2007 00:11 發表

咁嗚呼哀哉?!=口=
esc制得唔得呀???
唔得.....要再黎過.................

不過爆左了~~~  

枝.50 真係好勁...............
-但丁

引用:
原帖由 gtoray 於 4-5-2007 00:47 發表
要點先可以搵人?
完左一關之後, 將果12鐘分D去 "Look for survivors"
-但丁

支M4好弱雞......
-但丁

[quote]原帖由 ZaMaR 於 4-5-2007 18:17 發表

有冇
-但丁

其實樓主出呢條link會更好~~

http://www.mofunzone.com/popups/the_last_stand.shtml
-但丁

引用:
原帖由 adrianyahk 於 4-5-2007 19:17 發表
.50 大狙!? 爆機都唔見...shit!
要出埋AK之後再用多1X至20個鐘去搵先有~~
-但丁

引用:
原帖由 ZaMaR 於 4-5-2007 21:48 發表

我幾乎冇用過呢枝,我就覺得唔好用.....得2飛,reload又慢...
我覺得reload OK快喎~~
-但丁

引用:
原帖由 match_man 於 6-5-2007 21:27 發表

四面人
我試過6面, 中腳都計就8 面人~~
-但丁

引用:
原帖由 myron21st 於 7-5-2007 01:13 發表

咁爽?
cheating 仲爽~~
-但丁

引用:
原帖由 louisli 於 9-5-2007 16:46 發表

其實無咩用的
有咩槍可以大力,多彈又無連發?
數來數去得 shotgun 得,唔好諗住用 .50 玩bug,10飛轉個頭唔知射晒去邊了
我初期用 ump+shotgun,ump 連射唔放手突然轉shotgun就變左shotgun連射了,成個 ...
無錯, 志在過下癮~~
-但丁

發新話題