發新話題

天王車禍

GT3 RS 既Roll cage淨係C柱去到B柱... 如果包埋A柱就實唔洗死...
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 Boniface 於 29-9-2009 13:14 發表
yeah,同好,直頭james bond feel!
不過,有錢就梗係bugatti同zonda啦
DBS...
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 joey 於 29-9-2009 14:32 發表
但是架GT3得3百幾匹??

真是咁細馬力架咩??
380好多架喇......
-但丁

引用:
原帖由 joey 於 29-9-2009 16:08 發表

相比起M3,我意為GT3有400匹上下麻
佢呢架996舊野黎架啦, 997已經415匹, 明年小轉款就再推上450。
-但丁

引用:
原帖由 Boniface 於 29-9-2009 21:43 發表
zonda呢d掂下都唔得....
纖維黎既,同揸電單車其實無咩分別
相反!

立體編織炭纖維車體既強度係遠超普通鋼車架!!!
-但丁

引用:
原帖由 Boniface 於 29-9-2009 21:41 發表
其實aston martin one都不錯呢
呢架太惡, 我鍾意DBS感覺深藏不露多D, 見過一次實物真係神暈癲倒......
-但丁

引用:
原帖由 odaan 於 30-9-2009 17:06 發表

香港 D 垃圾筒都係纖維殼 , 你踢爆比我睇
纖維殼硬定係膠硬呢?
-但丁

引用:
原帖由 Pan 於 30-9-2009 18:20 發表

纖維殼黎~~~~
我所表達既, 絕對唔係你接收到既。
-但丁

引用:
原帖由 Boniface 於 30-9-2009 22:02 發表
睇落似鋼多d重爛法
官方資料話GT3 RS頭蓋係炭纖, 應該係撞得唔入所以先係咁姐。
-但丁

發新話題