25 12
發新話題

5/7 星期一早晨

引用:
原帖由 kimkileo 於 5-7-2010 14:19 發表

如果.....加時....再12碼......5點半完場喎....
絕對唔需要加時!!!
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 boni 於 5-7-2010 14:02 發表

2:30am呀大佬... 唔洗做就得....
我相信所有老細都會接受第二朝射波......
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 於 5-7-2010 14:42 發表

睇下老細棒邊隊..如果德國嬴...佢棒西班牙..我相信會收到WARNING LETTER多..
咁呢兩日好摸清楚老細個底, 如果你個講既情況, 照返工, 扮沮喪, 我相信你老細會原諒你o係個位訓半日既~~~
-但丁

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 5-7-2010 20:32 發表
話時話, 今晚係咩賽事?同埋...真係無腳?我想睇WOR....
今晚無賽事呀~~
-但丁

引用:
原帖由 kimkileo 於 6-7-2010 00:30 發表
德國對西班牙果場真係好想出去睇.........
出啦出啦出啦出啦出啦出啦出啦出啦出啦出啦出啦出啦出啦出啦出啦~~~~
-但丁

引用:
原帖由 boni 於 6-7-2010 00:56 發表

有高清就好了...............
你果度無咩???
-但丁

引用:
原帖由 kimkileo 於 6-7-2010 00:51 發表

真係可以天光去酒樓飲早茶喎......
根住一齊射波~~
-但丁

引用:
原帖由 boni 於 6-7-2010 01:07 發表

冇... 屋企部電視仲係大大部O個D.................
我有電視... 無signal....
-但丁

引用:
原帖由 boni 於 6-7-2010 01:24 發表

如果我真係出去睇, 大家以後都見唔到我GA啦.............
真係無計???
-但丁

引用:
原帖由 kimkileo 於 6-7-2010 01:45 發表

cctv5呢??
搞緊......唔知收唔收到...
-但丁

25 12
發新話題