發新話題

SD Gundam Online 專區

路比 : 路比
小雲雲 : 小雲子
Westdog : Westdog
MKL04438 : MK
飛哥仔 : 飛哥仔
samxsum : Samxsum
FPKHG : 齊格飛
ACYY : Pigken
sunny2014 : 熱血鐵球
小安哥 : 小安哥

Dennis.C : 綠哈囉
冥亞帝.劍 : 黑亞帝劍
XDD12348 : 德軍隆美爾
Hkpolice-psu : 小朋友齊假膠
積夫 : 積夫
suileung : 爆seed啦
bonwin : 新阿寶尼爾
attacker2006 : 相良宗介ARX
里安 : am1678
仔仔 : 維吉爾.li

playboy : playboyK
阿芝 : 小肥芝
EF66-1192 : 搖控貨櫃車e達人
Zielfernrohr : KFOR

(兩個)
falken_1213 : FaLKeN
falken_1213 : USMC

我副官係馬沙~

引用:
原帖由 小安哥 於 29-8-2009 21:42 發表

How to know if there is modified ms?
Efrect Custom
Efrect Custom 3 武 可連射的 , 未必是改機

用左19 coins 終於抽到 AR決鬥
心愛的 CR 捷武 的地位被取代了...

PM 我教你點抽

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 14-9-2009 18:22 發表

原來佢係AR GA?!我今朝抽中左仲拆左佢添...一時唔為意, 對SEED系列無留意...
你抽左幾多 ?

引用:
原帖由 小雲雲 於 14-9-2009 18:36 發表

作為cgf既會員,遊戲攻略應該公開
快d公開丫
見你誠心誠意錦問 ~ 錦我大發慈悲話俾你知啦~

1)在更新前的一天 , 那時的機率是最高的
2)不停轉頻,咩頻都得
3)每天最多只中到一部A
昨天用上面的方法 , 2 coins 中瘟神

引用:
原帖由 falken_1213 於 14-9-2009 20:32 發表

見你誠心誠意錦問 ~ 錦我大發慈悲話俾你知啦~

1)在更新前的一天 , 那時的機率是最高的
2)不停轉頻,咩頻都得
3)每天最多只中到一部A
昨天用上面的方法 , 2 coins 中瘟神
各位觀眾~每日一A機之 :
AR THE-O

昨天心愛的AR決鬥 , 又被人取代了...

引用:
原帖由 蕉皮 於 15-9-2009 18:31 發表

呢個上次抽C機抽中 浪費左一個銀仔
同等巴士一樣..

引用:
原帖由 westdog 於 18-9-2009 07:55 發表
正義阿~~~我要復出啦~~~
我要合 天意 tim 呀~~

發新話題