發新話題

"我們" M4全開膛版套件...

條bolt十分唔順,kick下kick下咁。
唔敢上匣試。明天再汁汁先。
我條pmc charging handle 唔用得,因為size有小小唔同。
最後,dust cover 個色好怪••••

引用:
原帖由 noel 於 16-6-2011 23:56 發表
各位條bolt唔順gei師兄係咪都換左charge handle??
oringinal charging handle, still very 唔順.
the bolt lock @ the back as if the bolt lock is engaged

引用:
原帖由 rYaN 於 17-6-2011 14:31 發表
邊個話PMC條PRI唔得?
我條pmc 真係唔得。
條坑最前加左個補強位,令條bolt去唔到最前。
上下身都合唔埋.....
上係original, 下係pmc

附件

2011-06-17 21.28.28-picsay.jpg (26.24 KB)

17-6-2011 21:54

2011-06-17 21.28.28-picsay.jpg

2011-06-17 21.26.06-picsay.jpg (25.02 KB)

17-6-2011 21:54

2011-06-17 21.26.06-picsay.jpg

引用:
原帖由 rYaN 於 17-6-2011 22:41 發表

你都知邊到有問題就去汁啦...PMC都幫你唔到既啦
問題係我果條真係冇問題WOR...
會唔會之前已經打蝕左'?
唔汁啦,無心機+無架生,都諗住買過。
都係分享下,睇下大家點解又會無問題咁得意姐。

引用:
原帖由 rYaN 於 17-6-2011 22:57 發表

買返條原裝囉,唔知150定180蚊
而家d原裝come唔come呀?
以前仲有保養就話有得換,如果唔ok就買反pmc,起碼我個條用咁耐都仲ok

對唔住,我要問個低能問題。
我想問邊一間汽車用品店有灰色爭口膠賣。
我行左旺角十幾間都只係搵到銅色個隻,仲要唔啱用.
如果唔方便講請用pm
多謝!

請問係咪呢隻?
http://www.permatex.com/products ... ne_Gasket_Maker.htm

我買左呢隻既銅色
http://www.henrychemical.com/vc2.html
用一排就漏氣,同碎曬,由氣咀噴到成支槍都係……

引用:
原帖由 rYaN 於 22-6-2011 03:12 發表

依2隻牌子我都買過!記住一定要係灰色!
我見銅色既description同灰色一樣……
所以做死自己……

引用:
原帖由 rYaN 於 22-6-2011 03:12 發表

依2隻牌子我都買過!記住一定要係灰色!
師兄不如你做下好心話我知邊度有。
我行左成條鴨記都只得紅色……

引用:
原帖由 yurihk 於 23-6-2011 18:57 發表
想問RA-Tech npas買邊隻?銀色果粒?好驚買錯...
thx
是銀色的。
總之睇清楚for WE就 ok

引用:
原帖由 seamoncheng 於 25-6-2011 19:42 發表

師兄執左咁多支ob m4
一定有唔少心得既
不如開番個post教下大家有咩要執丫
呢個post咁多頁好難搵得哂師兄你講過d咩野
Ryan師兄係好幫手,真係要多謝!!
同, 上面有只看該作者

引用:
原帖由 seamoncheng 於 25-6-2011 20:53 發表

都有10頁
對唔住。
我輸鳥。

引用:
原帖由 nishi 於 1-7-2011 01:07 發表

唔知...今日打打下發現支bolt唔識縮後...成支卡左出黎囉
聽日再拆黎睇下...
有無機會係個條飛機PIN KICK住?

引用:
原帖由 101653 於 3-7-2011 17:41 發表
大家知唔知三斤有冇OB剩飛機賣?
如果有大概幾錢?
我買過士加就兩舊有找。
我諗m4應該差唔多。

發新話題