發新話題

IKARIAM <- 一隻類似Simcity + AOM的game

Hi 我在69:41 島的材料城 ,唔該師兄咁有冇300水晶同我換300大理石好吾好呀?

誠誠誠師兄, pik825 系我個friend  我在 69:41 材料城 我得大理石換 就想睇d可以換d咩~

誠誠誠師兄, 咁我用幾多石同你換d水晶呀~

Hi 我在69:41 島的材料城 ,唔該邊位師兄有2000大元,我可以用D咩換呀,大理石好吾好呀?

Boniface你係唔係71:50 st boniface...

因為我要散貨~~就黎比人打呀 咁我幾時比番你呀?
誠誠誠師兄

我搞定左呀 唔該Physalis

師兄

有左皇宮,原來殖民地代價咁大的代價咁大都有回報架,
我岩岩搬遷21,3我個friend隔離島,有人照下系好D

唔知同島有D城無發展,打唔打得有無資源呀;

引用:
原帖由 meteor貓 於 16-12-2008 19:28 發表

我要呀唔該~
39.68 人間廢柴共同體

送左千二木去你道~
不過要22小時
你有石仔果陣話我知啦^^

另有千幾兩千水晶同三四千酒想換石或者硫磺
有無師兄有多呀?
我要水晶1200擴軍用1200大理石換好嗎
69:41 大目材料城

引用:
原帖由 meteor貓 於 16-12-2008 21:25 發表

好呀send比你中
好呀成交.

其實最煩係果條友打完丁丁在和佢個聯盟外交官講緊數時,又收到佢打wargame盟友
所以才打個賤精,針對佢專蝦新人。
轉載 -
蝦餃飯店總會主人 訊息 蝦餃飯店二期 [53:47] 01.01.2009 14:24:00
搶他很方便,20mins就到,廢話少說 ",好明顯佢係想挑起戰事

其實我真係唔樂觀架,不過要比o的「反應」佢,等這傢伙唔好咁囂張。
不過果邊好似
" 來自聯盟 Plague Guild 的 ckw7556 向你發送以下訊息: WarGameAlliance 外交官你好嗎, 我想問下你們有沒有興趣和我們合併或者你們有沒有興趣加入做我們Plague Guild 聯盟的做我們的分盟啊,希望你們有沒有興趣都回覆我好嗎???恭祝你們Civil Union的盟友新年快樂! ^^

Best Regards
ckw7556 "
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
我已作出以下回應 -

轉載 -

" 你好, 新年快樂, 非常感謝你們Plague Guild聯盟邀請我們加盟, 我徵詢過我們的成員意見, 他們都表示想保持自已的聯盟獨立, 另一方面亦不想錯失跟你們建交的機會, 因此我們建議由你們Plague Guild聯盟提出, 我們簽訂和平條約, 好嗎?

WGA外交官 - Andy "
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
問題是, 一方面他們的成員挑釁及攻擊我們的成員布丁丁, 另一方面又想我們加入他們的聯盟, 我覺得, 應該要Plague Guild聯盟向我們解釋一下, 到底是想尋求和平, 還是想吞並我們?

首先,今次真係好多謝各位盟友們團結和幫忙,感激!!
其實我地本身個聯盟重好弱,好彩齊心,俾佢知我地唔好蝦, 唔再騷擾我地
現時希望大家重整實力壯大聯盟,所以我都唔想要各位盟友們損失咁多金錢資源去打佢。
希望大家盡量給資源幫助有出兵打蝦餃的盟友~希望將軍和內政官幫手確實位置和需要
非常感謝大家~

火槍手和旋翼機,
邊個好用D

引用:
原帖由 Alex_山 於 7-2-2009 08:53 發表
其實..我想問...我幾時變左CGF聯盟既領導者嫁.........
莊家,比你快過我升18lv城.......
咁睇得起你,你外交點數吾小啊

發新話題