發新話題

[WE] WE GBB M4專區

想問下各位師兄,WE M4徐了真品同備人改,有無可能可以切到支D.E.色呢? 好似 TROY支M7A1感?
大約幾錢?

引用:
原帖由 大力金剛腿 於 18-4-2009 00:39 發表
原裝用topgas都過1J.................
我試過topgas,爽穿罐底
如果打紅氣就穿罐邊+邊凹
如果用台灣M4 CO2夾,後果,不X切想

引用:
原帖由 越南河粉 於 18-4-2009 01:55 發表

隻匣個設計好有問題~打到top已經偷笑~
如果你打到兩匣紅氣~師兄你執到好野~
師兄我想問,隻匣個設計有甚麼問題?點解打五到紅氣?

聽人講,有副廠出精管,大家有福啦

引用:
原帖由 rYaN 於 26-4-2009 23:26 發表

聽人講有得賣姐...唔知佢係唔係吹呀..不過見哂相啦
見過槍啦(星期六)P.S.五系三軍=.=,系QRX,不過系三軍sales搬左成車過去,感覺五錯(外型)

引用:
原帖由 rYaN 於 27-4-2009 02:07 發表
有冇師兄想搞返場we m4 game呀?
好啊,幾時先,師兄
現在系約戰區,通常都五去得啦

引用:
原帖由 rYaN 於 27-4-2009 17:03 發表

我依d學生哥星期五點打得呀..
師兄,我ge意思系約戰區,的火力有限,氣動M4火力太高,入五到場
而且,我都是學生哥,星期五都系五得(今個星期五,同下個星期五OK)

引用:
原帖由 westdog 於 28-4-2009 12:06 發表
不如真係開場game打gbb,1.5j以下好無~
總之條件好簡單;
- Non-AEG
- Under 1.5j
under1.5J=.=
師兄,我打五到,我topgas都爽罐底

幾日系三軍看到,SCAR試辦,D沙色好似VFC

引用:
原帖由 loop2 於 29-5-2009 20:48 發表

did you try? how about the blow back? any comments?
sorry,得個殼

引用:
原帖由 loop2 於 29-5-2009 21:53 發表
  never mind...
不過有,M4新款黑色,沙色金身,一款$6XX,一款$4XX

引用:
原帖由 Terryimac 於 3-6-2009 21:00 發表

但佢都擺左個"半完成品"係度,

唔知大貨會唔會都係手柄同下身同一隻色呢? 有d怪怪地...
D色似師兄簽名的顏色

引用:
原帖由 聶風 於 4-6-2009 00:15 發表
ELCAN SpecterDR
真品,幾錢

發新話題