發新話題

大家玩完Sniper Ghost Warrior未呢?...

大家玩完Sniper Ghost Warrior未呢?...

話說我玩到"The end is near"果關...
係果關殺曬d人又唔得,爬過去o既時間又會比人發現...
可以點過?...

THX...

引用:
原帖由 LCW 於 2-7-2010 13:35 發表

我係一開始已經fail咗...
玩左10次有多都過唔到...

引用:
原帖由 LCW 於 2-7-2010 13:48 發表
啱啱無聊開返黎玩, 發覺玩得返, 冇一開始就fail...
係唔係未del bug?

引用:
原帖由 廢柴 於 2-7-2010 14:07 發表
The end is near我既過法:
只有兩個人可以殺, 殺唔殺都唔影響, 就係塔0個兩條友
過0個關, 我用既方法係一開始就不斷跑唔駛停, 跑去右邊兩架車後面, 然後就係第一個帳篷既後方(又或者就你個視點, 帳篷右邊過), 到第 ...
唔係一企起身就比人見到嫁咩...

引用:
原帖由 廢柴 於 2-7-2010 14:07 發表
The end is near我既過法:
只有兩個人可以殺, 殺唔殺都唔影響, 就係塔0個兩條友
過0個關, 我用既方法係一開始就不斷跑唔駛停, 跑去右邊兩架車後面, 然後就係第一個帳篷既後方(又或者就你個視點, 帳篷右邊過), 到第 ...
聽師兄咁講...
過左第一個camp lu...
thx...

引用:
原帖由 LCW 於 2-7-2010 14:50 發表
到最後炸車果度呢...我行到埋去, 之後有條友企喺度...跟住唔知點...
十成十係bug...
但係我用MS applocate del 左bug...

發新話題