發新話題

WXx showroom services

引用:
原帖由 matthong 於 3-2-2013 23:29 發表

我試過啦,即話我犯規三次,禁言...
上個月先開左個POST :W之C 咁做生意唔執都冇發達

TODAY :DAVE 禁言中

我終於看見世界真理了!

引用:
原帖由 RCman 於 4-2-2013 16:58 發表

證明佢地係一事同仁
  give me 5 man ~

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 4-2-2013 17:05 發表
你比人禁過一個月言,以後錯一次禁一個月.

forum system同版規係不符的
第一次禁好似 7 日.. 好似係...

當下下面可能有個FONY SIZE 0.5 寫 一切決定拳係我地度吹咩

引用:
原帖由 MK~ 於 3-2-2013 11:59 發表
第一,早落閘我認為係好正常

做過零售都知,每日要數錢,埋數,落薄等等,搞親冇半個鐘都三個字
而公司上落班時間就等於門市開門時間
遲收當OT,公司要補水,天堂自然唔開心,長期下去就會唔敢報咁多OT鐘
遲收 ...
其實寫8 點收,你半閘都好唔可關閘,8 點office hr 冇話八點放工,
難道銀行五點閂d 櫃位可5 點走乎?

茶記阿姐可以唔識煮 但唔可唔識餐牌有咩,記唔哂都要八成。

小弟都係會員,但呢間野確實太hea

引用:
原帖由 happypony 於 3-2-2013 22:18 發表
WxC 問題不在於service or 員工, 係在於WxC根本對門市銷售      
全無興趣, 門市存貨小之又小, 買小小野又要訂又要等幾日再上去.

我知WxC 網上外銷賺好多但係都要照顧下本地生意架!
其實eh 都做海外大把客 ( 佢話 )
但local 都唔錯
然而一山還有一山低,紅郎燈都唔開tim 啦... showrom wo..

引用:
原帖由 Terryimac 於 8-3-2013 12:59 發表

罩住條光纖試tritium好正常

重點係日光日白...
日頭試sure fire 點解照唔到對面街... 太陽能電筒咩

發新話題