發新話題

二戰主題重演活動及wargame貼圖區

全場唯一ge commando

附件

2-2-2009 11:09

引用:
原帖由 HKVC 於 1-2-2009 23:15 發表

of course it's a nice stuff!~
but i use p08 to kill more than kar98k.....
p08 is very great
I got the tanaka one

引用:
原帖由 HKVC 於 2-2-2009 11:17 發表

填form申請回國???
i wish, back to England
but i have to put the underpant on my head and put pencil into my nose

引用:
原帖由 HKVC 於 2-2-2009 14:36 發表

like him?

i have to do that first

引用:
原帖由 資源回收筒=人= 於 5-2-2009 00:03 發表
星期日我都見到師兄們
隻眼發哂光
另請教 二戰德軍師兄
請問熱唔熱
我自願落火坑
多數ge衫都係棉布, 就算揹哂基本gear上身, 都唔熱

引用:
原帖由 HKVC 於 5-2-2009 00:14 發表
最簡單的德軍:

一套hbt(綿布)制服,頭盔,腰帶,y帶,彈匣袋,靴子
可以用帽代替頭盔

引用:
原帖由 HKVC 於 5-2-2009 00:18 發表

m1頭盔,hbt制服一套,m1910背包,m1923腰帶,彈匣袋(視用那種槍而定),綁腿,啡色短靴
用沙色現役boot代替亦可, 有人試過, 效果不俗

引用:
原帖由 sex王 於 5-2-2009 00:20 發表

明白,thx!!
衣+鎗系一個大問題.....支m1成6xxx
用thompson m1a1 或 m3a1
國狗m1a1大約500-600
m3a1就hudson 1000左右

引用:
原帖由 sex王 於 5-2-2009 00:28 發表

價錢已經嚇死我,6xxx.....
成套預6000會唔會小左(only套裝)
聽人講過, 支加蘭連改件要4000零5000

引用:
原帖由 資源回收筒=人= 於 5-2-2009 23:48 發表

淨係包腳既 我都買唔起

如果德軍 點點迷彩
唔一定點點ge, 有破片迷彩ge
包腳ge, 你有冇d全皮ge現役黑boot?

發新話題