41 123
發新話題

[WA] WA M4A1 CQBR 白老鼠報到區

今日終於見到個G&x金身..仲貴過支槍, 仲幾劇毒吓..如果可以等G&x出埋其他parts的話,就可以買parts 切支G&x blow back M4 加WA匣, 慳返唔駛買WA M4 勒

回復 340# 的帖子

係金身body!.哎.....好貴...但好靚....睇完唔想放抵....買齊哂所有G&X D parts,可以外支G&x blow back M4 la ...唔洗換WA M4 D parts 去改,,,,基本上係買多支金身G&x ....

小弟已換上GP金身之後不能正常装上EOTECH 511,装上之後是則向右邊不能平衡..
需要架上EOTECH adaptor,而槍身的Pin空間大令到上下身之間的空隙也大,槍身有搖動的感覺,請問各師兄有否同樣的情况呢?

d.s C兄真夠定力....佩服佩服 我呢隻白老鼠...死!

引用:
原帖由 jabberwock624 於 19-10-2008 01:54 發表
剛剛完成ball ball 支w@ M4 ( G&D 金身+ 9"5 骨 ) 未加Flashider
?v=0
?v=0
htt ...
請教C兄,你的9.5"骨如何改做才可以fit到鎗身?同時可以直接裝上eotech嗎?我的GP身同條骨有空位同個金身裝唔到Eotech,係歪哂

引用:
原帖由 PMX 於 19-10-2008 02:40 發表

有師兄話GP 個身上鏡歪歪地 , 師兄可唔可以証實下 ? thx
在下的金身不能直接裝上Eotech, 要加野..其他鏡就OK

附件

19-10-2008 21:20

引用:
原帖由 jabberwock624 於 20-10-2008 00:49 發表

我係LOCK 住 Outer Barrel 既環 與 9.5"骨個塊零件之間加左個C-RING ( 可以令個塊零件fit到鎗身. )
另外9.5"骨內部攞走幾MM空間 ( 你條9.5"骨同金身之間有幾多MM空間就攞幾多MM ! 若是真品我 ...
係喎,Thank哂C兄, 我都要學你揾過件骨試吓先.問過其他C兄他們D鏡都係有小歪,要用薄膠片攝位,anyway唔該哂

引用:
原帖由 jabberwock624 於 20-10-2008 20:58 發表

賣遙控車既地方有0.1mm , 0.2mm , 0.3mm 既介子賣.試0下搵唔搵到你想要既0野!
OK! 收到,唔該哂C兄

引用:
原帖由 ayaka 於 21-10-2008 22:55 發表
GP身幾好ar....d位都幾fit...汁左少少野
1. 係個trigger差少少位入唔到pin....磨少少就ok
2. 個Assist knob窿要汁大少少先順暢
C兄你就好啦,我就無咁幸運,要左執右執先究掂,如果耍拆鎗D攝咗落去的介指耍由頭再攝過lu

附件

21-10-2008 23:32

引用:
原帖由 d.s 於 23-10-2008 01:06 發表

!!!GP唔通有debug ver.????
我都唔知ar,,,想聽其他D C兄係咪一樣呢,呢支M4最吸引其中之一就係隨時可以打開机倉清理機件同維修的彷真操作,但現在打開同窋回上身都無咁方便,因為攝咗D戒指薄膠片後D Pin 好緊,要揾野砟條pin先開到.其實我唔係唱衰呢個金身,基本上我都是這廠家的fans,只是想知是否QC問題或是否全部都一樣,如果係QC出問題就可以再買過,但全部都係咁就算lu...唔好意思令到各位不安...sorry

希望廠家有bebug parts出啦,例如可以補求pin 位空間的薄戒指,或for eotech 用的 adaptor 等等

http://hk.youtube.com/watch?v=awgTT6NQcfw&feature=related
WE M4 testing but why the Eotech is.......?

引用:
原帖由 d.s 於 11-3-2009 01:27 發表
講笑~
舉手 ,今晚動手同個金身做手術

舉手 ,今晚動手同個金身做手術 [/quote]

早期嘅金身成千幾元,問題多多,放棄又唔係,唔放棄又唔係,把心一橫同佢開刀
開銼前個Eotech装唔上,仲要側埋一邊.

附件

11-3-2009 22:05

開刀前

一把銼

完工! 請問有無師兄知道用那一些合適噴油襯返GP身?唔該指點一下小弟..Thx

可以裝返正個Eotech

無法啦...揾個平價mount遮醜

睇我D疤痕唔到...

引用:
原帖由 deathmaster 於 12-3-2009 21:38 發表
You don 't protect the rear of your EoTech? So much friendly fire nowaday
No need! I'm a big head

41 123
發新話題