發新話題

[WA] WA M4A1 CQBR 白老鼠報到區

小弟做咗你哋所講嘅野,仲成手臂中哂蚊癱 ,目的是毒死佢地 ,等多D人打仿真的實戰wargame,但有少少失敗啦,情况如300 round 片249一樣

會唔會有CHing整返場GBB,如果有就請預埋我呀! 同時又可以向各大CHing學吓野 小弟多言,唔好見怪

引用:
原帖由 拾哥 於 24-3-2009 12:47 發表
唉,個夾死左
一差氣即時由出氣果位噴出黎,用野封住個出氣位,再差
就由撞針位噴出黎
我打散個夾黎睇,支撞針回位回得好慢,同覺得佢回唔晒
唔知係唔係個"哇佬"死左呢?
各位師兄,有冇試過點攪?
小弟同你一樣,最後交批槍店整,修理好后店員告訢我久不久就要噴D Selicon 落個"哇佬"度,我唔知個店員所講是否正確,我信佢,個幾月了,到現在還未漏汽,請問各CHing 這是對的嗎?

非常感謝在百忙中的d.s兄的幫助,令小弟(重創於RA-Teah上一代的負壓軸)已昏迷近两個月的Lego WA M4 GBB重見天日,現下是測試小報告因声浪太大,家人不能忍受,只能試射幾發.同時小弟设有測速器所以用汽水罐底做測試,見諒, 見諒),正底中和罐邊的大洞是NPAS調教到最大時用10" 604精密管做成,而两邊的小凹是調教到最小時的效果,暫時係咁多..

附件

13-5-2009 22:58

13-5-2009 22:58

引用:
原帖由 d.s 於 13-5-2009 23:11 發表
恭喜Kyuen兄歸位~!!!
一百萬個感激!感激

Wow! 勵害!勵害!勵害!

回復 1560# 的帖子

貴GHK彈夾的生產根本是馬虎,不論設計和尺寸都不適合GP或WA鎗身, 每次上夾與拔夾都滿頭大汗 ,不要說用砂紙去礳這夾身,就算用手銼挫完也未必可順上夾.......非常失望

試咗個國產匣,不過好肉酸  ,實驗品暫時頂住先,好過用猪K個匣身,磨到手出血都出入不平安

附件

1-6-2009 14:25

磨到咁都唔得

好肉酸

好肉酸

好肉酸

好肉酸

好肉酸

1-6-2009 14:38

回復 1673# 的帖子

上身要磨,但個胆好fit,唔駛點改,做錯咗一D地方,下一個會用真鍊匣改,會好D。呢個匣是白老鼠,唔好怪。
唔舍得汁個身,個底用左D軟膠頂住先。

回復 1676# 的帖子

係豬標身,但已經是第二個身啦,圖中的是第一身也是豬標第一代的劣貨,壯烈羲牲是也,只作後備零件。匣平所以汁匣,個身如果汁錯就

Ayaka Ching, Thanks for your information, 要試一試先

引用:
原帖由 hermanht 於 1-6-2009 17:03 發表
本都對P mag都冇咩興趣, 見你地玩得咁開心, 我又想玩

我支GBB可以順入AEG Mag, 一定冇你地執得咁辛苦
Ching, good ar good ar, 等我唔駛磨歺死咁

引用:
原帖由 lololo 於 1-6-2009 20:38 發表
我"錯"到甘,條彈漕都入唔到
我都是銼到咁,不過要小心唔好銼斷D膠軌,個膠身頂要度尺寸就返個lock位,要cut小小
Ching 銼的角度好似多咗D wor

附件

2-6-2009 07:51

要cut個頂就lock位

全銼

cut哂D膠腳再銼小小

引用:
原帖由 ayaka 於 2-6-2009 01:42 發表
汁多左一隻半......好攰
wow!wow!wow!正!Ching你D PTS
國產匣內面啱啱好,唔駛點汁,只係汁條軌就ok

引用:
原帖由 hermanht 於 2-6-2009 08:36 發表
不過匣頂好似唔會包到...
hermanht Ching, 無錯,除咗for真槍PMAG匣其他玩具PMAG都包唔到頂,遲D就唔知

發新話題