發新話題

Gundam Online 原來已經有得玩

已經用緊重炮手高達.....
面書&msn:johnlyqoo@hotmail.com

引用:
原帖由 1233 於 2009-6-12 09:24 PM 發表

我解唔到突擊個任/..\
洗唔洗幫下你,就聽日啦,我開game叫你入

引用:
原帖由 1233 於 2009-6-12 11:02 PM 發表

係戰鬥專家果個....
因為我差一部突擊強化就可以合機
咁唔洗啦,我只係..............新手黎咋

引用:
原帖由 亞爾多 於 2009-6-12 11:04 PM 發表
咩原來CGF咁多人玩架
聽講係粵語配音
果D咁既配音,都唔得真實,大陸果把聲仲好過佢

引用:
原帖由 亞爾多 於 2009-6-12 11:04 PM 發表
咩原來CGF咁多人玩架
聽講係粵語配音
你有冇玩??

引用:
原帖由 1233 於 2009-6-12 11:09 PM 發表

我只係上等兵炸
我係訓練兵一名.......

引用:
原帖由 亞爾多 於 2009-6-12 11:08 PM 發表

聽到"SD"同埋"粵語配音"唔敢玩
幾好玩架,打發下時間

引用:
原帖由 亞爾多 於 2009-6-12 11:11 PM 發表

打發時間最佳方法應該係上CGF
不嬲都係上CGF架啦,但係當冇人吹水果陣......

各位有玩GUNDAM ONLINE既POST下個名,到時見到大家打過招呼
我叫小雲子

引用:
原帖由 亞爾多 於 2009-6-12 11:17 PM 發表

洗唔洗又響名前面加[CGF]
唔識點改名,我都想叫[CGF]小雲子,開房果陣可以改CGF開頭

路比兄幾時上線,同依家幾級??

引用:
原帖由 路比 於 2009-6-19 10:12 AM 發表
飛得勁耐.......
freedom都唔弱
上次睇日本果條片仲勁,人都未見就射,兩炮死=.=

引用:
原帖由 westdog 於 2009-6-19 11:20 AM 發表
呢d就係s級o既力量~
s級

2聯裝光束炮裝填時間...冇寫=.=......

發新話題