發新話題

SD Gundam Online 專區

引用:
原帖由 falken_1213 於 2009-9-14 08:32 PM 發表

見你誠心誠意錦問 ~ 錦我大發慈悲話俾你知啦~

1)在更新前的一天 , 那時的機率是最高的
2)不停轉頻,咩頻都得
3)每天最多只中到一部A
昨天用上面的方法 , 2 coins 中瘟神
咁你一日最多抽中幾多部A機
面書&msn:johnlyqoo@hotmail.com

引用:
原帖由 FNP90xvhk 於 2009-9-14 10:21 PM 發表

笑死人
我只諗到當一個大話被拆穿既時候,就要講一個更大既大話黎cover up...
到最後爆煲果下...
就係誠信破產既時刻...
我真係感到極度失望,不過算啦,作為一個小玩家,最多咪唔玩...唔通你期望佢聽你話咩
...
當一個笑話黎聽

41號.....v2高達

附件

15-9-2009 00:33

15-9-2009 00:33

15-9-2009 00:34

我中左ar重高啦
只係5次

又一聽住先新聞

《SD高達》香港成功爭取每月更新   

上星期韓國開發商Softmax、授權商Bandai韓國、代理商久遊及Gameone進行了4方會議,會上除討論一眾技術問題外,官方更為香港版本積極向授權商及開發商爭取加快香港版之更新步伐,最後並得到共識,授權商與開發商同意今年內以每月為基礎更新,換句說話,就是從9月起直至12月,香港版本將會每月進行更新。

而在更新進程內,韓方亦答應加大對香港的支援,如9月一口氣推出三部S級機體,就是各國版本中史無前例的。

香港版《SD高達Online》將會為大家帶來最大的驚喜,請大家拭目以待。

你幾時先更新有wing先

引用:
原帖由 飛哥仔 於 2009-9-18 12:01 AM 發表

低檔小小, 都可以用TS
低調d用msn算啦

我冇神盾丫

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 2009-9-19 11:27 PM 發表
利害!

隻zz都唔知升到何年何月....難用到死, 但係一埋身就好勁
係囉...中級升高級要3199經驗

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 2009-9-21 10:40 PM 發表
等我都整返幾隻特別色先~
馬沙色GUNDAM~
BR馬沙專用高達

附件

21-9-2009 23:33

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 2009-9-21 11:35 PM 發表

真係有GA?!

頭先諗住諗你幫下拖過下版, 點知你唔采我
真係有馬沙專用高達,係韓服既測服,仲有片睇,不過唔記得左條LINK
岩岩我冇留意有人叫我

08小隊應該係咁樣架

附件

22-9-2009 00:11

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 2009-9-22 11:01 PM 發表

仲有個BLUE DES
即係邊架???

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 2009-9-23 01:29 PM 發表

BLUE DESTINY GM?
no......
依部係[機動戰士高達外傳 THE BLUE DESTINY]既機黎架

附件

新增點陣圖影像 (2).JPG (28.95 KB)

23-9-2009 13:54

新增點陣圖影像 (2).JPG

引用:
原帖由 路比 於 2009-9-24 12:55 AM 發表

呢隻GAME玩竹耐同你有幾勁係冇咩大關係的
C機都一樣可以打死A機
唔係c機打死s機咩.......上次我用陸戰吉仔ko隻天意

引用:
原帖由 bonzonie 於 2009-9-24 12:33 PM 發表

執鷄呢
唔係啦,係圍佢最尾加必殺,二對一,果場佢死最多,講明主力殺s機
因為要有機幫手清佢d龍騎兵,如果唔係我死9成,佢招必殺好似放煙火咁

發新話題